You are currently viewing Juttuja mitä olen joskus tehnyt, mutta en tee enää koskaan…

Juttuja mitä olen joskus tehnyt, mutta en tee enää koskaan…

Tulipa mieleeni yksi päivä kun muistelin kuinka rakastin ennen maitoa. Join sitä janoon ja ruuan kanssa ja ihan joka paikassa, varmasti litroja päivittäin. Siitä sitten tuli mieleeni, että mitä sellaisia muita juttuja minulla olisi, mitä olen ennen tehnyt, mutta en tee enää koskaan.

Olisi hauska kuulla näitä muiltakin! 🙂

Mitä olen joskus tehnyt, mutta en tee enää koskaan

En juo enää koskaan maitoa

On aika vaikea kuvitella itseäni enää juomassa maitoa. En halua juoda muille eläimille tarkoitettua maitoa ja tehotuotanto ei ole asia mitä haluan tukea. Valitettavasti juustoja olen vielä käyttänyt 🙁 mutta yritän valikoida niiden alkuperää parhaani mukaan niin, että ne tulisivat hyvistä oloista. Ehkä vielä joskus saan lopetettua juustotkin kokonaan.

En hyppää enää koskaan sillalta

Jossain hetken mielihäiriössä hyppäsin aikanaan sillalta, se oli aivan kamalaa. Eli hyppäsin siis sellaiselle narulle roikkumaan, mikä kiikkui sitten sillan alla edes-takas. Hyppäsin muistaakseni kaksi erillistä kertaa, yhden selkä menosuuntaan ja toisen pää alaspäin. Yök.

En enää odota, että kun tarpeeksi toivoo niin saa mitä haluaa

Elämä on tehnyt minusta myös nöyrän. En enää kuvittele, että kun vaan kovasti jotain toivoo ja tekee sen eteen kaiken minkä voi, niin toive toteutuu. Sen sijaan uskon ja tiedän, että oma asenteemme vaikuttaa siihen miten koemme asiat ja millaista elämämme sitten lopulta on.

En enää ajattele: sitten kun

Ymmärrän elämän haurauden, meillä on vain tämä hetki ja tämä on se hetki mikä merkitsee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?Jonna-Emilia ? (@poikienaiti)

En enää kuluta energiaani ihmisiin jotka tekevät minulle pahan mielen

En tarkoita, että olisin deletoimassa ketään elämästäni, sellainen on mielestäni typerää. Enkä aio myöskään oksentaa omia ajatuksiani muiden niskaan. Osaan vähentää asiallisesti yhteydenpitoa sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa oleminen ei tunnu hyvältä ja lisätä yhteydenpitoa niiden kanssa, jotka tuovat minulle positiivista energiaa. Välillä ihmisuhteet muuttuvat ajan saatossa, jonkun ihmisen rooli elämässämme voi muuttua hetkeksi ja sitten taas palautua myöhemmin. Tai sitten ei.

En enää koskaan tee lapsia

Neljä on jo ihan mainio saldo, ja elämä on nyt hyvää.

En enää koskaan laita rakennekynsiä

Joskus parikymppisenä kokeilin rakennekynsiä ja jesta miten kamalaa se oli. Mulla tais irrota oma kynsi kokonaan rakennekynnen mukana kun kolautin sen johonkin. Ei ihan ollut mun juttu. Kesäisin saatan nykyään laittaa kestolakkauksen, se riittää.

En enää koskaan mene naimisiin

Minulla on vankka usko minun ja mieheni suhteeseen, mutta vaikka ero joskus tulisikin eteen niin en silti mene enää koskaan naimisiin. Kivat oli juhlat ja on ihanaa olla naimisissa, mutta kerta riittää.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?Jonna-Emilia ? (@poikienaiti)

Mitä juttuja sä et enää koskaan tee?

Vastaa