• You are currently viewing Arkipostaus, aurinkoa ja alekoodeja

  Arkipostaus, aurinkoa ja alekoodeja

  sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkattu *merkillä. Wow, mikä viikonloppu! Olenkin jo ikävöinyt aurinkoa, just nyt tuntuu kuin olisi herännyt pitkiltä talviunilta. 😀 Viikonloppuna rohkenin jo pistää ekat toppavaatteet pesun kautta jemmaan odottelemaan ensi talvea, kokeiltiin hyvissä ajoin mahtuuko poikien syksyllä hankitut tennarit vielä jalkoihin ja ennen kaikkea fiilisteltiin ulkona aurinkoa! 🙂


  Meidän viikonloppu oli hyvin tavallinen viikonloppu. Pyöritin pyykkikonetta tasaiseen tahtiin, vaihdoin puhtaat petivaatteet, saunottiin, herkuteltiin ja ulkoiltiin. <3 Löysin myös kateissa olleen siivousinspiraation ja hyödynsin sitä mm. eteisen järjestelyyn ja välikausivaatteiden esiin kaivamiseen. Lasten kohdalla monesti käy niin, että osa vaatteista on jäänyt pieneksi, joten tsekattiin mahtuuko vielä syksyksi hankitut tennarit vielä pojille. Rakastan myös itse erilaisia lenkkareita ja mun suosikki verkkis niiden ostoon on ehdottomasti *Junkyard  Ostan sieltä myös pojille paljon perusvaatetta, sillä he tykkää just käyttää paljon collareita ja ahkerana pyykinpesijänä ja kuivausrummun käyttäjänä olen huomannut, että esim Nike, Adidas, Fila merkin laatu ei kärsi ahkerastakaan pesutahdista!

  Toinen mistä tilaan lapsille on Kidsbrandstore. Siellä usein hyviä tarjouksia ja lisäksi mun alekoodilla: SARIANNA20 saa huhtikuun loppuun asti -20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

  LISÄÄ AURINKOA KIITOS

  Olenko muistanut mainita, että rakasta aurinkoa? 😀 Musta tuntuu, että herään ihan eri tavalla eloon kun aurinko paistaa. Meillä on luonto ja meri ihan kävelymatkan päässä ja onkin ihana lenkkeillä ja viettää aikaa ulkona luonnonhelmassa, linnutkin laulaa jo niin keväisesti.


  Ulkovaatteet *RevolutionRace
  Aurinkolasit *Junkyard
  Pipo *Gugguu

  Just nyt tuntuu todella hyvältä, että mennään kevättä kohti ja valoisuus lisääntyy. Arki tuntuu huomattavasti kevyemmältä, kun marraskuun pimeys on taas väistynyt ja kesän seikkailut on vielä edessä. <3

  Ihanaa alkanutta viikkoa!
  Ps. Parhaimmat treenivaatteet löytyy *ICIW ja -20% alekoodi normaalihintaisista tuotteista koodilla SARIANNAP20

  Vastaa