• Raskausajan tukivyö- kauppaan ilman kyyneliä

  Kaupallinen yhteistyö Lola&Lykke kanssa

  Raskausviikkoja on nyt kasassa 25, ja alkaa kolotuksiakin olla kasassa jo aika liuta. Raskausajan tukivyö tuli tutuksi jo Jasua odottaessa, mutta tällä kertaa vyö on aivan eri kaliiberia! Ja nyt kerron, että miksi.

  Raskausajan tukivyö

  Vöillä on eroa

  Jasun raskaudessa alkoi kovat liitoskivut rv 22 paikkeilla, itseasiassa rakenneultran jälkeen samana iltana. Sain paikallisesta apuvälinelainaamosta lainaan raskausajan tukivyön, mutta en kokenut sitä omaksi jutuksi. Se oli jo elämää nähnyt ja monella ollut, ja jotenkin tuntui epämukavalta ja inhottavalta. Ei tuntunut olevan mitään hyötyä, ja käyttö jäi todella lyhyeen. Ehkä käyttöä olisin jatkanut, jos se olisi tuntunut päällä mukavammalta.

  Sain rv 20 tienoilla Lola & Lykke raskausajan tukivyön testaukseen, ja vitsit että se tuntui aivan erilaiselta. Jo pelkän paketin käsitteleminen ja avaaminen tuntui ylelliseltä, pieneltä luksukselta arkeen. Koitin vyötä samantien, ja se tuntui todella tukevalta, kuitenkin joustavalta sekä hengittävältä, eikä painanut turhia. Vyö pääsi heti satunnaiseen käyttöön, vaikka vielä suurempia vaivoja ei ollut.

  Mihin vyö on auttanut?

  Raskausajan tukivyö on tullut käyttöön esimeriksi ostoksille ja lenkeille, niissä huomaan suurimman eron. Sohvalta ylösnousut ovat olleet haastavia jo pelkän kauppareissun jälkeen. Vyö oikeasti tukee ja nostaa vatsaa, eikä kaikki kuorma ja paine tule lantion alueelle ja alaselälle. Mulla pahimmat on ollut iskiaskipu vasemmalla puolen, sekä alaselän kivut. Lisäksi rasituksen jälkeen alavatsa väsyy, ja sinnekin koskee. Vyötä käyttäessä lenkit ovat olleet helpompia, sekä selvästi lenkin jälkeinen olo. Juuri rasituksen jälkeen kivut ovat olleet pahimpia, ja koko illan on tiennyt, että rasitusta on tullut liikaa. Eikä 2-vuotiaan taaperon kanssa oikein vaihtoehtona ole jäädä vain sohvalle makaamaan.

  Toki en vieläkään pysty monen kilometrien lenkkeihin, ne jää odottelemaan kesän jälkeistä aikaa vaunulenkkien muodossa. Mutta tukivyö auttaa toimimaan arjessa ja liikkumaan edes hieman, ilman järjettömiä tuskia. Ja onhan se kiva käydä kaupassa ilman, että sen jälkeen saa itkua pidätellä kun joka paikkaan koskee!

  Miksi Lola&Lykke?

  Lola&Lykke raskausajan tukivyö on kehitetty yhteistyössä suomalaisten fysioterapeuttien kanssa, joten vyötä valmistaessa on tiedetty varmasti, mitä odottavat äidit kaipaavaat. Vyö on tehty hengittävästä materiaalista, ja sisäpinnassa oleva bambuviskoosi tuntuu todella miellyttävältä. Vyön takaosan sisätaskuun saa geelipussin, jonka voi lämmittää/viilentää jolloin vyötä on vielä entistäkin mukavampi käyttää! Lisäpisteet tästä huomaavaisuudesta.

  Selänalueella on lisätuki, jolloin selkä saa parhaan mahdollisimman tuen. Ja parasta on, että vyössä on vielä lisäkiristysnauhat: vyö siis todellakin tukee- mutta ei purista! Voin omalla kokemuksella oikeasti suositella vyötä, myös ystäväni joka synnytti hetki sitten kokeili vyötä ja sanoi, että on aivan erilainen tuki kuin hänellä käytössä olleessa vyössä. On siis kokeilemisen arvoinen!

  Vielä alekoodi, jolla saa -15% kaikesta Lola&lykke verkkokaupassa: POIKIENAIDIT15

  Osoitteessa: www.lola&lykke.com/fi

  Kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli raskaus on ajankohtainen- tai olet juuri synnyttänyt! Lola&Lykke verkkokaupassa on mm. myös tukivyö raskauden palautumiseen, sekä rintapumppuja.

  Vastaa