• You are currently viewing Edullinen ulkoporeallas -nyt kesä tulee varmasti!

  Edullinen ulkoporeallas -nyt kesä tulee varmasti!

  Edullinen ulkoporeallas. Kaupallinen yhteistyö ToyRock

  Mun viime kesän ehdottomasti paras hankinta oli poreallas. Siksi on mahtavaa, että porealtaita on tullut markkinoille monessa eri hintaluokassa. Ehkä poreallas syrjäyttää joskus vielä saunan? Meillä se on ainakin sen melkein jo tehnyt.

  Nyt kun korona-aika ei rajoita meidän kulkemista enää, ei meidän perheen poreallas tule olemaan ensi kesänä todennäköisesti niin kovassa käytössä kuin viime kesänä. Tämä siksi, että me reissataan varmasti paljon enemmän, eikä olla kotona.

  Tämä tosiasia harmittaa mua aika paljon, sillä olen tykästynyt porealtaassa istuskeluun ihan kunnolla. Odotan jo kesää innolla, vaikka onhan nämä altaat aika ihania talvellakin.

  Onneksi keksin tähän ratkaisun. Päätin, että meille tulee poreallas myös mökille. Valitettavasti idea kaatui siihen, että meidän mökillä ei ole sähköä, joten seuraavana vaihtoehtona allas päätyi meidän lomanviettopaikkaan Lapissa.

  Lue myös: 5+1 syytä hankkia poreallas

  edullinen poreallas

   

  poreallas pihalle

  allas pihalle

  poreallas pihalle

  Viikonloppu Lapissa, poreista nauttien

  Vietimme viime viikonlopun Rovaniemellä Ollien, siskoni ja kummityttöni kanssa. Uusi LAY-Z-SPA Helsinki Airjet -ulkoporeallas pääsi meidän kokeiluun ja täytti ja jopa ylitti kaikki odotukset.

  LAY-Z-SPA Helsinki Airjet allas oli helppo ja nopea koota. Yllätyin siitä kuinka tilava se oli ja tämän altaan ehdoton suuri plussa on pehmeä miellyttävä pohja. Lapsille allas oli mitä paras allas uida ja sukellella, koska siellä ei ole sisällä mitään ylimääräisiä korokkeita tai esteitä. Ollie ja kummityttöni uiskentelivatkin innoissaan koko päivän, välillä poreiden kanssa ja välillä ilman.

  Illalla oli meidän äitien vuoro testata altaan toimivuus. Poreet olivat mukavat ja allas pehmeän miellyttävä istua. Reunaan oli turvallista nojailla. Itseasiassa en olisi edes uskonut, että allas on täytetty ilmalla, se tuntui niin tukevalta.

  poreallas pihalle

  Edullinen ja laadukas poreallas LAY-Z-SPA Helsinki Airjet

  Jos olisin tajunnut poreallasta viime kesänä ostaessani, että näinkin edullisesti voi porealtaan hankkia, niin olisin mahdollisesti voinut kääntyä jo silloin LAY-Z-SPA Helsinki Airjet -altaan hankintaan. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nyt pääsin testaamaan tämän mahtavan altaan ja antamaan teille muillekin vinkit sen hankintaan.

  LAY-Z-SPA Helsinki Airjet ulkoporeallas on suunniteltu Suomen ympärivuotisiin olosuhteisiin. Allas on malliltaan pyöreä, 1123 litran ulkoporeallas ja sinne mahtuu 5-7 henkilöä. Siinä on peräti 180 ilmasuihkua, jotka tarjosivat ihanan hierontakokemuksen ja rentouttivat.

  Vaikka allas täytetään ilmalla, ei sitä ikinä uskoisi ulkonäöstä, se on todella tyylikäs, sen päällä on puukuvioitu ulkokuori  ja siinä miellyttävä istua. Mukavuus on taattu pehmeällä, jaloille miellyttävän tuntuisella päällysteellä. Allas on tukeva, eikä muuta muotoaan tai taivu siihen nojatessa.

  Altaan kokoaminen oli helppoa, sen kokoamiseen ei tarvinnut mitään työkaluja.

  Allas on suunniteltu siten, että se voidaan täyttää ja tyhjentää nappia painamalla. Altaan mukana tulevan pumpun avulla sai täytettyä altaan kätevästi, sekä lämmitettyä veden. Veden saa jopa 40 asteiseksi. Allas on tehty ympärivuotisiin olosuhteisiin ja se kestää jopa -10 asteen pakkaset. Ja mikä hauskinta, allas on helppo tyhjentää ja viedä säilytykseen tai kuljettaa vaikka mökin ja kodin välillä.

  Digitaalinen ohjauspaneeli ja spa-altaan pumppu sisäisellä suodatusjärjestelmällä ja kuppitelineillä ovat käytettävissä spa-altaan sisäpuolelta. Pumpussa oleva ohjauspaneeli on tosi helppokäyttöinen.

  Enää ei porealtaan hankinta ole vain harvoille ja valituille mahdollista. Tällaisen altaan löydät esimerkiksi Lelukirjan nettisivuilta.

  ulkoporeallas

  poreallas

  porealtaaseen kemikaalit

  Vastaa