• You are currently viewing Kevätpukeutumisen TOP 3

  Kevätpukeutumisen TOP 3

  Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *merkillä. Ihana, ihana kevätpukeutumisen aika on täällä. Tämä on parasta, kun pitkän talven jälkeen saa vihdoin ja viimein heittää ne paksuimmat talvitamineet kaapin perälle ja ottaa esiin kevyempiä vaatteita.

  Mä en miellä itseäni mitenkään kovinkaan muotitietoiseksi tai saatika muodin edelläkävijäksi ja useimmiten mun päältä löytyykin ne parhaista parhaimmat *ICIW trikoot. ICANIWILL vaatteet on löytynyt mun vaatekaapista jo useamman vuoden ajan. Niissä kohtaa hyvin hinta ja laatu ja mikä parasta, niissä on todella tukeva ja korkealle tuleva vyörärökaistale.

  ALEKOODI: SARIANNAP20 antaa sulle 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista *icaniwill.fi verkkokaupassa (alekoodi voimassa toistaiseksi)

  Toki toisinaan tykkään laittaa päälleni muutakin kuin jumppavaatteita, mutta silloinkin menen mukavuus edellä.

  KEVÄTPUKEUTUMISEN TOP 3

  Jo viime kesänä hurahdin OVERSIZE malliseen valkoiseen kauluspaitaan, jopa niin paljon, että nyt niitä löytyy vatekaapista sekä 3/4 hihoilla että täyspitkillä. Ei siis hätää jos toinen sattuu olemaan pesussa kun tilanne on SOS, eli ei mitään päällepantavaa. Valkoinen kauluspaita on varma valinta tilanteeseen jos ei tiedä mitä pukea ja se on helppo stailata tyylikkäämmin tai astetta rennommin yhdistäen sen esimerkiksi mustiin trikoihin ja lenkkareihin.

  Valkoinen kauluspaita *Bubbleroom

  Toinen tämän hetken lemppari on musta Biker nahkatakki, sen voi nykypäivänä yhdistää melkein mihinkä lookiin vaan, mutta itse juuri viikonloppuna yhdistin sen neuleeseen ja valkoisiin, alaspäin leveneviin strech-farkkuihin. Levenevät lahkeet on olleet viimeksi päällä joskus nuoruusvuosina, kuten myös valkoiset farkut.

  Kengät Fila, Housut Odd Molly, Takki Glamorous
  Saapikkaat, takki ja kauluspaita *Bubbleroom

  Eri malliset aurinkolasit on helppo tapa luoda erilaisia tyylejä. Itse suosin isoja laseja, sillä niiden takaa ei myöskään näy tummat silmänaluset. Jokaisen äidin pelastus – vähän punaa huuliin ja aurinkolasit nenälle. Oletko kenties löytänyt arkeesi saman kikan tai aiotko ottaa käyttöön? 😉 Lisää kikkakolmosia löydät minun instagramista, käy peremmälle. 🙂

  ALEKOODI: PESOLA antaa sulle 10 % alennuksen tehdessäsi ostoksia *Bubbleroomilla (alekoodi voimassa toistaiseksi)

  Vastaa