• You are currently viewing Näin syntyi Ihanasti Äiti -tili! – hyvää oloa, hyvinvointia ja erilaista äitiyttä

  Näin syntyi Ihanasti Äiti -tili! – hyvää oloa, hyvinvointia ja erilaista äitiyttä

  ”Koska kaikki äidit ovat erilaisia, mutta yhtä ihania.”

  Tästä ajatuksesta lähti muutama kuukausi sitten kehkeytymään ajatus Ihanasti Äiti -tilistä. Tilistä, joka hyväksyy jokaisen äidin juuri sellaisena kuin on, ja jonka tavoitteena on tarjota mahdollisimman paljon ja erilaisin tavoin hyvää mieltä ja hyvinvointia jokaisen äidin arkeen.

   

  Hyvinvointia monella eri tavalla

  Tilillä matkustan kohti hyvinvoivempaa ja lempeämpää äitiyttä yhdessä muiden äitien kanssa. Tilillä kerron omasta matkastani sekä jaan kokemuksiani pienistä arjen hyvinvointia lisäävistä tekijöistä ja asioista, joita tekemällä tai toisaalta välillä myös tekemättä jättämisellä voi lisätä omaa hyvinvointiaan ja hyvää oloa, ja sen kautta arjessa jaksamista. Kokeilen itse myös mielelläni uudenlaisia tapoja lisätä omaa hyvinvointia ja jaksamista.

  Mindfullness, jooga, ravinto ja hyvä uni. Tai rauhallinen kävelylenkki luonnon keskellä kevätilmaa haistellen. Tapoja hyvinvoinnin lisäämiseksi on monia. Ja jokaiselle löytyy varmasti myös se oma tai useampikin juttu, joiden avulla omaa jaksamistaan voi lisätä ja sen myötä hyvää oloa ja jaksamista. Hetken lepohetki arkeen. Sen jokainen äiti ansaitsee ja tarvitsee.

  Haastavaa ajoittain tämä äitiarki, eikö totta? Mutta samalla valtavan ihanaa. Lapset kasvavat niin nopeasti isoksi, että sitä haluaisi pitää vain jokaisesta kallisarvoisesta hetkestä kynsin ja hampain kiinni, mutta samalla sielu kaipaa myös itselle aikaa vain levätä ja olla.

  Jotta saamme kaiken ilon irti tästä elämämme ainutlaatuisimmasta ajanjaksosta, tulee meidän huolehtia huolella omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Elämä tuntuu paljon paremmalta, kun itsellä on hyvä olla. Ja kun äiti voi hyvin, niin lapsikin.

   

  Vertaistukea ja tarinoita äideistä

  Vertaistuki on eri elämänvaiheissa olevien äitien yksi merkittävimmistä tuen muodoista. Siksi haluan tililläni jakaa myös erilaisten äitien kokemuksia, tarinoita, elämää ja ajatuksia äitiydestä.

  Kukaan äiti ei ole täydellinen, eikä kukaan äiti ole täydellisen huono. Jokainen äiti on erilainen, ja juuri omalla tavallaan ainutlaatuinen ja ihana.

  Ihanasti Äiti -tilillä keskustellaan äitiydestä ja hyvinvoinnista myös muiden äitien kanssa. Tule mukaan kysymään, kommentoimaan, ehdottomaan aiheita ja kertomaan ajatuksia äitiydestä!

  Tilillä tulet näkemään jatkossa myös valikoiman ihania äiti-koruja, jotka on tehty ajalla ja rakkaudella jokaista äitiä arvostaen ja lämmöllä ajatellen.

  ”Lempeämpää äitiyttä me tarvitsemme, emme lisää vaatimuksia äitiyteen.”

  Olkoon se lopetuslause blogille ja samalle kippis ja kulaus uudelle alulle!

  Aurinkoista Äitienpäivää juuri Sinulle, Sinä Ihana Äiti!

  Ihanasti Äiti -tilille löydät tiesi täältä.

  Vastaa