• You are currently viewing Kesän 2022 bucket list

  Kesän 2022 bucket list

  Tulevan kesän suunnitelmat on vielä auki ja mun mielestä onkin parasta, kun kalenteri ei ole liian piukkaan aikataulutettu. Yksi ihan parhaimpia asioita kesässä onkin just aikatauluttomuus. Ex tempore päiväretket perheen kanssa, lasilliset viiniä ystävien kanssa auringonlaskun aikaan, kiireettömät aamut… Mä en ole koskaan ollut se ihminen, joka haluaisi kesällä ulkomaille. Suomessa on niin paljon kauniita paikkoja ja kohteita kierreltäväksi, että pysytään mielellään aina kesät Suomessa. Sen sijaan, että tekisin mitään orjallisesti noudatettavaa listaa, josta kaikki pitää kesän loppuun mennessä olla suoritettu, listasin tämän hetken suunnitelmia ihan vain fiilistelläkseni kesää ja sen mahdollisuuksia.

  KESÄN 2022 BUCKET LIST

  Poista puhelimesta kaikki ylimääräiset ilmoitukset; sähköposti, facebook, instagram. Rauhoittavaa, kun puhelin ei jatkuvalla syötöllä piippaa uusista viesteistä tai ilmoituksista.

  Minua instagramissa seuranneet tietävät, että kutsun itseäni puoliksi huumorilla lisänimellä rutiini-muija. Olen tietyissä asioissa todella rutinoitunut ja puhun mieluusti rutiinien puolesta. Nyt kun pojatkin ovat jo kesälomalla eikä 10 viikkoon tarvitse aamuja aloittaa heidän kouluaikojen mukaan, on aika höllätä rutiineista. Ei me nyt koko vuorokausirytmiä päälaelle olla siirtämässä, mutta aion katsoa vähemmän kelloa ja mennä enemmän asenteella ”go with the flow” koska omat työtkin sen mahdollistavat.

  Ilo irti terassista ja kesäkeittiöstä. Pari vuotta sitten rakennettiin meidän unelmien terassi ja nyt kun saatiin myös kesäkeittiö valmiiksi, on todellakin syytä ottaa ilo irti kesäajasta! Tuskin sitä lokakuussa enää paljon huvittaa istua ulkona grillaamassa tai napata kylmää juomaa terassin jääkaapista! 😀

  Treenaa fiiliksen mukaan. Ei mitään orjallisesti noudattavaa treeniohjelmaa, vaan fiiliksen mukaan. Salilla ehtii hikoilla sitten taas koko pitkän talvikauden, Suomen kesä hikoiluttaa vain hetken! Ps. Odotan jo helteitä saapuvaksi!

  Veneile. Meillä on ollut vene viimeksi ennen lapsia eli yli 10 vuotta sitten. Asutaan saaristossa, joten kyllä saaristolaisella aina yks vene pitää olla. Yksi aika vakio kesäkohde meillä aina on ollut Nauvo. Viime vuosina autolla, mutta jospa tänä kesänä suuntaisimmekin sinne veneellä.

  Käy festareilla ja erilaisissa kesätapahtumissa. Kahdet kaupunkifestariliput onkin jo takataskussa, mutta kesällä järjestetään paljon muutakin. Mä rakastan kävellä ja fiilistellä vain ympäriinsä uusissa kaupungeissa ja kylissä ilman määränpäätä. Testata jotain idyllistä keskahvilaa tai pizzeriaa ja ostaa metrilakua kadunkulmasta.

  Nämä fiilistelyt onkin hyvä lopettaa sanoihin: ”kesä on ihmisen parasta aikaa” tai ainakin itse henkilökohtaisesti rakastan kesää vuodenajoista kaikista eniten. <3

  Vastaa