• You are currently viewing Tee itselle tärkeitä asioita nyt, älä jätä niitä tulevaisuuteen

  Tee itselle tärkeitä asioita nyt, älä jätä niitä tulevaisuuteen

  Tee itselle tärkeitä asioita nyt, älä jätä niitä tulevaisuuteen. Hyvä elämänohje, mutta miksi niin usein sivuutamme omat tarpeet? Tai en nyt tietenkään yleistä, mutta itse ainakin elin vuosia tilanteessa, jossa halusin muutosta, mutten tehnyt asialle mitään.

  TEE ITSELLE TÄRKEITÄ ASIOITA NYT

  Tämä omakohtainen tilanteeni oli, että halusin vaihtaa työpaikkaa, mutta joku siinä lopullisessa päätöksessä pisti kuitenkin hanttiin. Miksi näin? Esimerkiksi ihan siksi, että tuttu työpaikka oli turvallinen valinta, sellainen jossa olisin osannut tehdä työni vaikka silmät kiinni. Pelkäsin muutosta ja osaisinko edes tehdä työkseni mitään muuta? Näin jälkeen päin ajateltuna, nyt kun kyseisen työpaikan jättämisesta on jo aikaa noin kolmisen vuotta, mietin miten hassusti silloin ajattelin. Uudet kuviot kyllä opettavat ja ennen kaikkea vaihtelu virkistää ja mitä sitten vaikka uusista työkuvioista ei olisikaan tullut mitään, olisin ainakin yrittänyt eikä “mitä jos” ajattelu olisi jäänyt mielen kummittelemaan ja jota pahimmassa tapauksessa mummona sitten keinutuolissa olisin katunut, etten edes yrittänyt.

  KESÄLOMALLA ON OLLUT AIKAA MIETTIÄ ELÄMÄÄ

  Tässä kun olen jonkinnäköistä yrittäjän kesälomaa pitänyt, on mieleen tullut jos jonkinlaisia ajatuksia mitä elämältä haluan. Varmasti nyt kun arjen kiireet ovat helpottaneet, on ollut aikaa ajatella mitä voisin tehdä toisin ja mitä elämässä haluan vielä tehdä ja saavuttaa.

  Lue myös: Kesän 2022 bucket list

  Paikkariippumaton yrittäjyys on ehdottomasti houkuttelevin työskentelymuoto jatkaa, mutta nyt minulla on fiilis, että kaipaan uusia tuulia ja uusia haasteita nykyisten työkuvioiden ohelle. Mitä ne uudet tuulet ovat, en vielä tiedä, mutta avoimin mielin niitä kohti.

  Vastaa