• You are currently viewing Nimikointitarrat ovat säästäneet minut harmailta hiuksilta

  Nimikointitarrat ovat säästäneet minut harmailta hiuksilta

  Kaupallinen yhteistyö: tarramonsteri.fi

  Nimikointitarrat ovat säästäneet minut aika todennäköisesti jo useammalta harmaalta hiukselta. Lompakko myös kiittää vaivannäöistä kun ihan jatkuvalla syötöllä ei tarvitse olla ostamassa uusia kadonneiden vaatteiden ja urheiluvälineiden tilalle. Useimmiten kun ne mysteerisesti ”kadonneet” löytyvät koulun löytötavaroista tai kaverin eteisestä.

  NIMIKOINTITARRAT – HELPPO JA NOPEA TAPA NIMIKOIDA VAATTEET JA TAVARAT

  En tiedä onko aiemmilla päiväkoti työvuosillani osuutta asiaan, mutta nimikoin edelleen kouluikäistenkin lasten vaatteita ja tavaroita. Tai itse asiassa Tarramonsterin nimikointitarrat ovat niin helppoja, että lapset osaavat tehdä sen jo itsekin. Pyöräilykypärät, lippikset, sateenvarjot ym. varusteet jotka helposti unohtuvat, ovat hyvin löytäneet tiensä takaisin ahkeran nimikoinnin vuoksi.

  Lue myös: Helpot välipalat koululaisille

  Erityisesti kouluikäisillä mustat ulkohousut ovat pop ja kun niitä yhtäkkiä onkin kymmenet nimikoimattomat rinnakkain, voi lapsenkin olla haastava tunnistaa omansa ilman nimikointia. Päiväkodissa työskennellessäni sen sijaan samanlaisia Kuoman talvikenkiä oli pitkä rivi ja jos lapsi ei itse omia kenkiä tunnistanut eikä nimeä kengissä ollut, oli oikean kenkäparin ja lapsen yhdistäminen jokseenkin haastavaa.

  TARRAMONSTERI NIMIKOINTITARRA ON KESTÄVÄ – MEILLÄ KOKEMUKSIA JO USEAMMAN VUODEN TAKAA

  Kun lapset olivat pienempiä, nimikoin perinteiseen tyyliin kynällä kirjoittamalla, mutta aika nopeasti huomasin, että kolmen lapsen tavaroiden nimikoimisessa siihen tyyliin meni tolkuttoman paljon aikaa. Tarrojen käyttö puolestaan on nopeuttanut puuhaa monin kerroin ja on kiva huomata, että lapset ovat innostuneet nimikoimisesta myös itse. Koska veljeksiä on kolme, kierrätämme paljon takkeja, pyöräilykypäriä ym. välineitä seuraavalle. Voisi luulla, että tarra ei kestäisi useampaa käyttäjää, mutta kyllä kestää! Pesolan perhe on testannut tarrojen toimivuutta mm. vesisateeseen jätettyihin kypäriin, talvipakkasten yli ulkona oleviin rattikelkkoihin, vaatteiden toistuviin pyykinpesukertoihin ja kuivuri pyörimisiin ja TARRAT EIVÄT IRTOA!

  Kurkkaa Tarramonsterin valikoima ja tilaa persoonalliset nimikointitarrat tai silitettävät nimilaput helpottaaksesi kadonneiden tavaroiden löytymistä! Saat 10 % alennuksen kun syötät kassalla koodin: SARIANNA. Koodi voimassa 5.8.2022 asti!

  – Sarianna

  Vastaa