• You are currently viewing Taas mennään halki Suomen

  Taas mennään halki Suomen

  Taas mennään, tällä kertaa suuntaamme saariston syleilystä kohti Ruka-Kuusamoa. Jos yhtä matkaa porottaisi, tulisi autolle kilometrejä 879 suuntaansa, mutta koska meidän perheen yksi lemppari puuhista onkin tehdä ROAD TRIP matkoja ilman liiallista suunnitelmaa, olemme varanneet ajomatkaan kaksi päivää. Näin ehdimme myös jonkin verran nauttia matkan varrella olevista kohteista kun autossa vietetyt tunnit ei veny ihan mahdottomuuksiin. Mitään valmista majoitusta automatkalle ei myöskään olla varattu. Matka ajetaan ihan fiiliksen mukaan, pysähdellään kun huvittaa ja yöpymispaikkoja alan soitella läpi sitten kun autoilu alkaa väsyttää. Itse kohteen majoitus on varattu, mutta sitten taas kotiinpäin lähtiessä ajetaan johonkin asti ja otetaan yöpaikka mistä saadaan.

  AUTOLLA MENNÄÄN, AUTOLLA TULLAAN

  Auto on ehdottomasti se meidän perheen lemppari väline liikkua Suomessa paikasta toiseen. Toiset taas ovat junan kannalla, toiset lentokoneen, mutta me tykätään siitä, kun autolla voi mennä omaan tahtiin ja Road tripeissä erityisesti on oma viehätyksensä. Jo pienestä pitäen meidän lapsetkin ovat tottuneet reissaamaan. Toisinaan on ajettu yötä vasten, joinain kertoina perässä on ollut myös asuntovaunu. Tässä kun vuosien kuluessa ollaan erilaisia tapoja kokeiltu, niin se meidän mielestä kivoin tapa reissata on auto + mökki / hotelli tms majoitus.

  KESÄÄN KUULUU KOTIMAANMATKAILU

  Kesällä Suomi, alkuvuodesta mieluiten tropiikin lämpö. Toki parina viime talvena ulkomaanmatkoja ei olla sattuneesta syystä tehty, mutta Pohjoisen talvia kyllä ollaan käyty ihastelemassa. Ne kun ovat aivan erilaisia verrattuna meidän kotinurkkien talviin!

  Talvikuvat sikseen, nyt on kesä! Instagramissa minua pitkään seuranneet jo tietävätkin, että rakastan seikkailuja. On ne sitten lyhyempiä yhden päivän reissuja tai pidempiä useamman yön mittaisia, on ne kaikki yhtä merkittäviä ja ihania. Tutkimattomia kaupunkeja, pienen kylän kesäkahviloita, järvimaisemia ja uusia kohtaamisia. Kesä best. <3

  Lue myös: Voiko yrittäjä pitää kesälomaa

  Vastaa