• Horoskooppi eläintarhamme

  Horoskooppi merkit ovat oiva tapa kertoa luonteestaan, tai perheenjäsenien luonteista. Kaikilla tähtiradan merkeillä on oma aikavälinsä, ja hauskaa tästä tekee sen että yleensä tietyn merkin alle syntyneillä on yhteisiä piirteitä jotka toistuvat.

  Lueskelen itse paljon huvikseni horoskooppi merkkien luonnekuvauksia sekä mitä tälle päivälle voi sattua, ja pohdin osuiko ne kohdille ollenkaan. Mitään täysin vakaata luottamusta näihin ei kuitenkaan kannata olla, mutta ihan hauskuuden vuoksi päätin koota teille tämmöisen tehoste paketin meidän perheen merkeistä. Tähän perheeseen kuuluu kuusi eläinradan merkkiä Rapu, Kalat, Kauris, Oinas, Leijona sekä Skorpioni.

  Vanhempien suhde on kuin tsunami

  Mikäli rakkaus horoskooppi tekstejä on uskominen, on Ravun ja Kalojen yhdistelmä ihanteellinen kombo sillä molemmat ovat vesi elementin herkkiä merkkejä. Toki herkkyytemme näkyy hieman eri asioissa ja luonteen piirteissä. Rapu kuvaillaan rutiineista tarkkana, mutta myös suojelevana persoonana. Meillä tämän huomaa siitä että mieheni on äärimmäisen tarkka lasten kanssa asioista, siinä missä minun ailahteleva valloittava rento otteeni välillä lipsuu.

  Rapujen pääpiirre on herkkyys, mikä viittaa siihen kuinka merkin edustaja ottaa asiat vastaan. Kaloilla taas herkkyys on läsnä niin hyvässä kuin pahassa, molemmat merkit siis kiskovat ympäriltään ilmapiirin itseensä. Näin ollen riitoja ei ole aina helppo puhua vain halki, kalat vaatii tilaa missä rapu tahtoo asiat takaisin heti tuttuun turvalliseen linjaan. Kummallekin yhteistä on hellyys ja läheisrakkaus, joten yleensä isomman aallon jälkeen on tyyni kausi ennen taas seuraavaa tuulen puuskaa.

  Kummallekin yhteistä on hellyys ja läheisrakkaus, joten yleensä isomman aallon jälkeen on tyyni kausi ennen taas seuraavaa tuulen puuskaa. -Hääkuvamme 2020

   

  Kaloja kuvaillaan suomennoksissa taiteilija sieluiksi ja todella haaveissa eläviksi yksilöiksi. Itse taas samaistun enemmän englannin kiellellä olevista teksteistä joissa kalat on määrätietoinen hölmö romantikko, jolla on kiltti sekä paha puolisko. Kiltti puolisko myötää sekä luottaa ihmisiin ja on yleensä se romantikko, missä taas paha puoli onkin viestit roikkumaan jättävä hieman ailahteleva hälläväliä persoona. Minä varmaankin olen malliesimerkki siitä että unohdan vastata viesteihin jos en ole sillä tuulella, tai ehdi heti vastata kun saan viestin. Kykenen myöntämään olevani huomionkipeä ja jokseenkin itsekäs, vaikka herkästi yleensä muille periksi annankin.

  Iloinen Oinas ja pohtiva Kauris

  Esikoisemme pohtii paljon ennen kuin tekee, hän myös tutkii ja kyselee paljon opinjanossaan. Perusluonteeltaan hän on rauhallinen, reilu sekä herkkä Kauris. Toinen on taas ylivilkas, äänekäs ja todella empaattinen Oinas.

  Iloinen Oinas ja pohtiva Kauris

   

  Nämä kaksi hieman ehkä ääripää merkkiä joko tulevat, tai eivät tule toimeen. Toinen kiihtyy nollasta sataan, missä toinen hautoo muutaman tunnin tai päivän ennen kuin koko homma purkautuu. Lasten kanssa tunteiden käsittely on joka päivä oma taistelunsa, varsinkin kun herkästi kiihtyvä Oinaamme on myös aistiherkkä. Iloinen Oinas menee asiasta toiseen avoimin mielin miettimättä, ja Kauriilla taas kestää oma aikansa sopeutua ja tarkastella asiaa. Tämä oikeasti pitää näiden kahden pojan kanssa paikkansa.

  Pompotteleva Leijona sekä Skorpioni prinsessa

  Nuorin pojistamme on synnynnäinen johtaja eli Leijona, ripaus uhmaa ja täydellinen pompotteleva leijonan pentu on talossa. Kolmevuotias toki on muutoinkin hyvin itsekeskeinen ”minä itse” vaiheensa kanssa. Oli kyse vaatteista, syömisestä tai muusta tekemisestä on hänen välttämättä saatava tehdä kaikki omalla tyylillään.

  Pompotteleva Leijona

   

  Mutta kyllä sen vaan huomaa kuinka myös voi jo nyt jotain horoskoopille olennaisia liittää tähänkin tapaukseen. Leijonalla on iso ego, ja vaatimattomasti tässä talossa se tarkoittaa sitä että hän koettaa määrätä isoveljet leikkimään oman tahtonsa mukaan. Vielä toistaiseksi talomme safari villieläimeen ei päde lauma säännöt, sillä hän tekee uhmatuhmissaan itselleen joka päivä uudet säännöt. Päivät yleensä menevätkin siinä kun kesytämme leijonaa toimimaan sirkuksen säännöillä.

  Kuopus, eli poikien pikkusisko onkin sitten vielä toistaiseksi vaikeampi hahmottaa sopimaan omaan merkkiinsä. Skorpionille on olennaista että hän antaa muille paljon hyvää, mutta herkästi antaa vielä triplaten pahaa kun sille päälle osuu. Joten ihan mielenkiinnosta tässä jo pohdin kuinka tämä toteutuu tyttömme kanssa.

  Tässä siis muutama esimerkki kuinka nämä näkyvät meillä arkisessa vuorovaikutuksessa.
  Mitä horoskooppi merkkejä teiltä löytyy?
  Marika

  Kommentit

  1. Mia

   Meiltä löytyy vaan vesimiehiä. Eli minä ja 3 ja 9 vuotiaat pojat ollaan kaikki vesimiehiä 😄

   1. aitimode

    teillä on mahtava tiimi!

  2. Niina Ahonen

   Meiltä löytyy Kalat,Rapu,Neitsyt,Vaaka,Jousimies ja Kauris.

   1. aitimode

    Huikeita luonteita myös siellä, ootteko huomannut horoskooppien kuvauksissa sellaisia piirteitä joihin voi samaistua?

  3. Eila

   Härkä kalat härkä vaaka

   1. aitimode

    mun lapsuuden kodissa oli myös sama kombo!

  Vastaa