• 8 hyvää syytä käyttää palashampoota

  Palashampoo. Kaupallinen yhteistyö Kolme Cosmetics

  Ai vitsi miten kiva aiheen äärellä tässä ollaankaan, hiukset. Niille tiedoksi jotka eivät sitä vielä tienneet, niin olen nuorena opiskelllut parturi-kampaajaksi. Alan töihin en ikinä koulun jälkeen jäänyt, mutta hiukset ja niiden hoito ovat aina olleet minua jollain tavalla kiehtovia aiheita.

  Tutustuin itse palashampoisiin aikanaan etsiessäni perheellemme shampoota, mikä kävisi monenlaiselle tukalle. Meillä on perheessä hirmu erilaista tukanlaatua pestävänä, on super paksua ja kihartuvaa sekä ohuempaa silkkistä ja suoraa tukkaa.

  Palasampoo toimi meillä, sillä se taipuu moneen tarpeeseen.

  Palashampoossa on paljon muitakin hyviä puolia kuin monipuolisuus ja luettelen ne teille tähän seuraavaksi. Kerron tässä nimenomaan oman suosikkini Kolme cosmeticsin palasampoista.

  paras palashampoo

  palashampoo

  Miksi käyttää palashampoota?

  1. Sulfaatiton vaihtoehto

  Meillä perheessä on monella kiharat hiukset ja erityisesti tällöin sulfaatiton tuote sopii hiuksille parhaiten, oma kihara pääsee esille paremmin. Se ei kuitenkaan ole ainoa syy käyttää sulfaatittomia shampoita. Yksi sulfaattien haitallisista ominaisuuksista on se, että sulfaattia sisältävä shampoo pesee hiukset liian tehokkaasti, lian lisäksi se pesee hiusten luonnolliset öljyt pois. Ajan kuluessa hiuksista tulee kuivat ja hauraat.

  2. Pesuvälit pidenevät

  Koska hiukset ja päänahka saavat pitää luonnollisen kosteutensa, voit palashampoon avulla pidentää pikkuhiljaa pesuvälejä. Kolme cosmetics palashampoot ovat saippuapohjaisia, joten hiuksesi pysyvät kuitenkin kuohkeina ja ilmavina.

  palashampoo

  palashampoo lapsille
  Palashampoo sopii hyvin koko perheelle

   

  3. Palashampoo on ekologinen valinta

  Kukapa ei nykyaikana haluaisi vaalia luonnon hyvinvointia ja suosia ekologisia vaihtoehtoja. Palashampoo on ekologinen vaihtoehto monestakin syystä. Ensinnäkin sen koostumuksen vuoksi pakkausjätettä ei synny lainkaan. Lisäksi Kolme cosmetics palashampoon raaka-aineet ovat pääosin kotimaisia kasviöljyjä ja ne ovat pääosin vegaanisia (Sensitivessä hunajaa).

  4. Hiuksen omat kiharat ja pehmeys tulevat esille

  Yksi mahtava puoli sulfaatittomassa palasampoossa on se, että omat luonnolliset kiharat tulevat paremmin esiin. Monelle suorahiuksisellekkin palashampoo tuo laineikkuutta hiuksiin, kun hiukset ei ole läpipuhki ja kuivaksi pesty. Hiusten oma luontainen pehmeys korostuu ja hiukset voivat hyvin.

  Kurkkaa rasvoittumista ehkäisevä Palashampoo Nettlemary sekä kiharaa ja kuohkeutta lisäävä Palashampoo Kesäkukka+sitrus

  5. Sopii myös herkkäihoisille

  Jos teillä on perheessänne herkästä ihosta kärsiviä perheenjäseniä, niin palashampoo voi olla teille toimiva vaihtoehto. Moni palshampoo sopii hyvin kuivalle, ärtyneelle ja kutiavalle päänahalle. Osa Kolmecosmetics palashampoista sopii jopa atooppiselle päänahalle. Palashmapoot ovat sulfaatittomia ja säilöntäaineettomia.

  Kurkkaa Palashampoo Sensitive ja Palashampoo Pure

  6. Lastenkin on helppo käyttää

  Koska palashampoo on kiinteä pala, on sen käyttö todella helppoa ja turvallista. Lapsikin oppii helposti pesemään hiukset palashampoon kanssa, eikä tarvitse pelätä, että suihkuhuoneen lattialle on valutettu kokonainen shampoopullo kun jättää lapset keskenään pesulle.

  palashampoo

  7. Edullinen valinta

  Palashampoot ovat riittoisia ja siitä syystä ne tulevat huomattavasti edullisemmaksi kuin nestemäiset shampoot.

  8. Helppo ottaa matkaan mukaan

  Matkailijana osaan arvostaa shampoota mikä vie laukussa vähän tilaa. Palashampoo on helppo ja kätevä ottaa reissuun mukaan, eikä se vielä juurikaan tilaa. Koska se on kiinteä pala, sen voi pakata myös lentokoneeseen käsimatkatavaroihin.

  Miten palashampoota käytetään?

  Tässä vielä ohjeistus pesuhetkeen niille, joille palashampoo on täysin uusi tuttavuus.

  Kastele hiuksesi vedellä ja kastele hieman myös palashampoota. Hiero shampoopalalla hiuksia niin, että hiukset vaahtoavat. Voit lisätä kesken pesun vettä niin, että vaahtoaminen helpottuu. Hiero päänahkaa sormin puhtaaksi ja huuhtele hiukset huolellisesti. Mikäli sinulla on takkuuntuvat pitkät hiukset, niin voit lisätä hoitoainetta.

  Meillä palashampoo toimii kaikkille perheenjäsenille. Minä lisään kiharaan tukkaan tarkoitettua hoitoainetta ja voila’!

  Kommentit

  1. Heli

   Hei kiitos hyvistä vinkeistä palashampoiden suhteen. On pitänytkin hommaa lapsille jotkut tämäntyyliset! ?

   1. Jonna

    Kiva, että sain olla avuksi 🙂

  Vastaa