• You are currently viewing Miten aikuisen naisen tulisi pukeutua?

  Miten aikuisen naisen tulisi pukeutua?

  Miten aikuisen naisen tulisi pukeutua? Ajatus, jota olen pyöritellyt omassa päässäni ja josta olen useamman seuraajanikin kanssa viime aikoina jutellut.

  Muistan, miten yläasteella tyylini vaihtui tiuhaan. Hain itseäni ja tyyliäni siinä missä muutkin ikätoverini tekivät. Ihan normaalia teini-ikäisen toimintaa siis. En silloin enkä nykyäänkään pidä itseäni  mitenkään erityisen muotitietoisena ja pukeutumistyyliäni onkin pitkään ohjannut ibs, tuo vaaraton, mutta hemmetin hankala vaiva. Ibs oireilee tosi yksilöllisesti. Omalla kohdallani se oireilee todella voimakkaana vatsan turvotuksena ja nyt en siis tarkoita mitään pientä turvotusta vaan sellaista, jossa voisi luulla minun nielleeni ilmapallon tai olevani viimeisillään raskaana. Pakko kyllä tähän väliin sanoa, että kun lopetin työt päiväkodissa ja suurtalouskeittiö ruokien syömisen, olen saanut kivut ja turvotukset todella hyvin kuriin ja löytänyt vatsalle ja suolistolle balanssin. <3 Mutta joo, palataanpa nyt kuitenkin alkuperäiseen kysymykseen…

  MITEN AIKUISEN NAISEN TULISI PUKEUTUA?

  Olen 38-vuotias kolmen lapsen äiti. Olenko jo keski-ikäinen, ehkä? Olen tai en niin pukeutumistyylini on sporttisen rento ja korkkarit eksyy jalkoihini vain todella spesiaali tilanteissa. Mun mielipide pukeutumiseen onkin, että vaikka ikää olisi kuinka paljon niin pitää pukeutua sen mukaan, mistä itse pitää. Toki ehkä voi miettiä, että sopiiko teinityyli enää kuusikybäsenä, mutta siis tarkoitan tällä sitä, että ei ole mitään kamalampaa kuin että päällä on vaatteet, joissa ei yhtään viihdy, saatika tunne oloa omaksi. Saitteko kiinni?  Omistan muutamat farkut ja pari mekkoa, mutta useimmiten mulla on alaosana jonkilaiset treenitrikoot tai sen tapaiset ja kuten tänään, yhdistin trikoot kauluspaidan kanssa. Jaloissa usemmiten lenkkarit tai mustat maiharit.

   

  Näytä tämä julkaisu Instagramissa

   

  Henkilön * sarianna * (@sariannapesola) jakama julkaisu

  Vastaa