• Täydellinen vihkisormus -ota huomioon nämä 5 kohtaa

  Täydellinen vihkisormus. Kaupallinen yhteistyö Laatukoru

  Me olemme olleet naimissa mieheni kanssa kohta 14 vuotta. Meidän vihkisormusten tarina on hieman erilainen kuin suurimmalla osalla on. Me valitsimme toisillemme vihkisormukset niin, että näimme omat sormuksemme vasta alttarilla. Mikä hauskinta, niin emme antaneet toisillemme mitään raameja sormuksen valintaan, vaan toiveena oli, että kumpikin valitsee toiselle sormuksen sydämellään.

  Olen ehkä vähän poikkeuksellinen nainen, mutta en ole koskaan ollut timanttien perään. Minulle ei merkkaa asioiden rahallinen arvo, vaan tunnearvo. Siinä mielessä mieheni tehtävä vihkisormusta ostaessa oli helppo. Olisin rakastunut ihan millaiseen sormukseen tahansa, koska se oli mieheltäni saatu.

  Tämä meidän tapa hankkia vihkisormukset on hyvin harvinainen käytäntö. Vihkisormuksia valittaessa ei yllätysvalintoja juurikaan tapahdu, vaan niiden valinnassa on lähes poikkeuksetta molemmat osapuolet aina mukana.

  Olimme tässä kuussa Kreetan lomalla ja siellä upealla hiekkarannalla makoillesssani mietin, että jos joskus uusimme vihkivalamme mieheni kanssa niin tulemme tekemään sen rannalla ulkomailla. Niin, että pojat (mahdollisine kumppaneineen) tulevat mukaan ja ehkä niin, että tällä kertaa olen itse valitsemassa myös sormustani.

  täydellinen vihkisormus
  Meidän häitä juhlittiin 14 vuotta sitten

  Millainen olisi minun valitsema sormus itselleni?

  Minun vihkisormukseni on tietysti kaunein sormus mitä tiedän, koska se on mieheni minulle valitsema. Mutta nyt halusin leikitellä ajatuksella, että millaisen sormuksen MINÄ itselleni valitsisin jos pääsisin sormukseni valitsemaan. Pitää myöntää tähän alkuun, että en ole ikinä ennen katsellut itselleni sormuksia, joten olin ihan keltanokka tässä hommassa ja vähän jännitti itseänikin, että millainen maku minulla mahtaa olla.

  Piipahdin Tripla kauppakeskuksen Laatukorussa ihailemassa vihkisormuksia ja tykästyin kovasti niistä muutamaan. Laatukorun vihkisormusvalikoima oli laaja, minä tutstuin eritoten Silván valikoimaan. Yllätyin millaisista sormuksista tykkäsin.

  Ehkä Kreetan matkalta haltioituneena katselin erityisesti värillisiä kiviä. Myyjä osasi kertoa, että niitä harvemmin ostetaan vihkisormuksiin, koska ne eivät kestä kulutusta yhtä hyvin kuin timantit. Silti tykästyin ihan todella paljon pinkkeihin ja sinisiin kiviin. Ne näyttivät upeilta ruskettuneessa kädessäni. Keltakulta olisi valintani, siihen olen jo niin tottunut.

  Tässä minun TOP 3

  Minun sormusmakuni osoittautui erikoiseksi. Pidin väreistä ja lopulta aika yksinkertaisesta mallista.

  1. Timanttisormus, jossa keskellä pinkki safiiri

  täydellinen vihkisormus

  2. Silván -timanttisormus sinisellä timantilla

  erilainen vihkisormus

  3. Silván timanttisormus

  täydellinen vihkisormus

   

   

  Kuten huomaatte niin sormuksen hinnalla ei ole minulle merkitystä. Less is more!

  Tykkäsin myös näistä sormuksista, vaikka en näitä vihkisormukseksi itselleni valitsisikaan.

  täydellinen vihkisormus

  kaunein vihkisormus

  Miten valita täydellinen vihkisormus?

  Miten se vihkisormus kannattaa sitten valita? Päätin kysyä Laatukorun ammattilaisilta neuvoja täydellisen vihkisormuksen valintaan. Erityisesti niitä rohkeita tyyppejä ajatelleen, jotka valitsevat sormuksen toiselle ilman, että sormuksen saaja sitä on mukana valitsemassa.

  vihkisormuksca

  Ota huomioon nämä 5 asiaa

  1. Sormuksen saajan/kantajan makumieltymykset kannattaa selvittää. Pitääkö hän perinteisistä ja maltillisista sormuksista vai esimerkiksi näyttävistä ja koristeellisista sormuksista. Onko keltakulta, valkokulta vai rosekulta mieluisin vaihtoehto?
  2. Minkälaisia ominaisuuksia sormuksessa arvostetaan? Tuleeko sen olla käytännöllinen, kuten esim matala, rungon myötäisiä timantteja upotettuna vai mielummin näyttävää ja korkea kruunuistutus?
  3. Vihkisormuksen tulee istua yhteen jo olemassa olevaan kihlasormukseen, ellei sitten kihlasormusta haluta ”pois tieltä” sormesta.
  4. Valitsee vihkisormuksen sitten kuka tahansa on tärkeää valita hyvää laatua. Laadukkaissa koruissa käyttöikä on usein kymmeniä vuosia ja säännöllisesti puhdistamalla sekä huoltamalla käyttöikää voi pidentää entisestään.
  5. Vihkisormuksen koko tulee tietysti olla oikea. Onneksi kokoa voi kuitenkin muuttaa myöhemminkin. Vihkisormusta kannattaa myös huoltaa parin vuoden välein.

  täydellinen vihkisormus

  kaunein vihkisormus

  Laatukoru kotimaista laatua

  Laatukoru on kotimainen, 1972 perustettu perheyritys ja se löytyy useasta eri kaupungista. Laatukorulla on 12 myymälää sekä verkkokauppa.
  Laatukoru valmistaa Silván-tuotemerkin koruja omalla verstaalla Hyvinkäällä (verstas työllistää noin kymmenen kultaseppää).
  Kaikissa Silván-timanttikoruissa käytetään 100% kierrätettyä, ekologista kultaa.

  Tärkeintä Laatukorulle on yksilöllisyys, laadukkuus ja takuu siitä, että tuote sekä palvelu vastaavat asiakkaan tarpeita. Oman Silván-timanttikorumalliston lisäksi Laatukorun valikoimasta löytyy niin laadukkaat kotimaisia merkkejä kuin ulkomaisiakin brändejä.

  Minä vierailin Laatukorulla Triplassa ja mieleeni jäi erityisen ihana asiakaspalvelukokemus. Silván sormusvalikoima oli todella kaunis ja mieleeni jäi muhimaan muutama sormus joihin käyn ehkä tutustumassa tarkemmin uudelleen.

  Ehkä viimeistään sitten jos päätämme uusia vihkivalamme siellä rannalla! <3

  Tutustu Laatukorun kihlasormuksiin

  Tutustu Laatukorun vihkisormuksiin

  Tutustu Laatukorun timanttisormuksiin

   

  Vastaa