• You are currently viewing Elämän jäljet saa näkyä

  Elämän jäljet saa näkyä

  Onko meillä aina siistiä? – No ei todellakaan, elämän jäljet saa näkyä.
  Syödäänkö aina terveellisesti? – No ei todellakaan.
  Menenkö äitinä joskus sieltä mistä aita on matalin? – Todellakin

  ELÄMÄN JÄLJET KOTONA SAAVAT NÄKYÄ, MUTTA RAKASTAN MYÖS TILANNETTA, JOSSA TAVARAT OVAT OMILLA PAIKOILLAAN

  Kuluneella viikolla kerroin instagram tililläni, miten olen jo vuosia tehnyt oman mieleni kanssa töitä etten vain suorittaisi arkea. Niin kauan kuin muistan, on tietynlainen suorittajan luonne kulkenut mukanani. En tiedä onko minulle nyt tullut sitä kuuluisaa iän tuomaa viisautta, asian työstäminen alkanut tuottaa tulosta vai sekä että… Elämän jäljet saa jo näkyä kotona eikä 24/7 tarvitse tulla, mennä ja kimpoilla.

  Toki rakastan tilannetta, jossa kaikki tavarat on omilla paikoillaan ja keittiössä voi aloittaa aamun kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä, mutta maailmani ei myöskään kaadu jos tilanne on päinvastainen.

  Lue myös: Koti järjestykseen, rutiinimuijan järjestelyvinkit

  Nyt täällä aloitellaan poikien kanssa syyslomaa kodissa, joka kaipaisi siivousta ja olenkin nyt kahden vaiheilla. Nykäsenkö koko homman alta pois vielä tämän illan aikana tai heittäydynkö sohvalle ottamaan rennosti ja siivoan joku toinen päivä.

  Vastaa