• You are currently viewing Rakentajan sisustusvalinnat

  Rakentajan sisustusvalinnat

  Mainos: Kiiruna Talo

  Rakentajan sisustusvalinnat risustusvalinnat eivät t o d e l l a k a a n olleet päällimmäisenä mielessä, vielä Kiiruna Talon tilauksen jälkeenkään. Tuntui hirveän kaukaiselta pohtia seinien väriä, kun en aidosti sisäistänyt, että talo valmistuu viidessä kuukaudessa.

  Vaan onneksi Kiirunalla oltiin taas skarppeja.

  Kiiruna Talo tarjoaa tapaamisen sisustussuunnittelijan kanssa

  Rehellisesti sanottuna en edes sopimusta tehdessä huomioinut, että pakettiin kuuluu palaveri sisustussuunnittelijan kanssa, vaan se tuli positiivisena yllätyksenä. Kiiruna Talo käyttää NANA Visualsin Heli Paavolaisen suunnittelupalvelua, ja tapaaminen hänen kanssaan onnistui näppärästi Teamsin välityksellä.

  Pieni sneak peak tulevaan keittiöön. Värit tosin muuttuivat vielä, mutta tästä saa hyvän käsityksen palvelun sisällöstä.

   

  Ja olihan se vaan jännittävää. Kävimme palaverissa Helin kanssa läpi mm. kiinteiden kalusteiden, kahvojen, altaiden sekä laattojen värit ja materiaalit. Helillä oli käytössään lista, jonka hän jakoi palaverin aikana minun ruudulleni, ja sitä kautta oli näppärä kohta kohdalta tsekata valintoja. Saimme nähdä myös havainnekuvan keittiöstä valitsemillamme väreillä. Upea tunne!

  Kattava sisustusvalikoima

  Vaihtoehtoja riitti, niin väreissä, kokoluokissa kuin materiaaleissakin.

  Pidin valtavasti siitä, miten selkeä kaikkien tuotteiden kuvaus oli. Myös hinnat oli merkitty tuotteiden oheen reilusti, eli ei taaskaan tarvinnut pohtia mitään kieroja pikkupränttejä. Hankintasopimusta tehdessä olimme jo talomyyjän avustuksella karkeasti arvioineet mistä hintaryhmistä tuotteita halusimme, mutta nyt valinnat vielä tarkentuivat ja varmistuivat.

  Myyjä oli tässäkin asiassa ollut hyvin skarppina, sillä teimme vain muutamia pieniä lisämaksullisia valintoja, ja nämäkin sen vuoksi, että oma mieli oli muuttunut. Esimerkiksi vessaan valitsimme alkuperäistä leveämmän peilin, jossa on kiinteät valot. Pieniä juttuja, jotka kuitenkin tekevät ison asian.

  Tuleva koti helppoa hahmottaa

  Etenkin värivalinnat toivat itselleni hyvää fiilistä ja kodin tuntua. Väliaikaistalomme on ihana ja olen siitä hirveän kiitollinen, mutta eihän tämä kodilta tunnu. Olemme melkoisen värikkäitä tyyppejä, eikä se kaikkien yleisin beigeharmaa värimaailma natsaa meidän mieltymyksiimme ollenkaan. Kauniita koteja on siis toki kaikissa väriskaaloissa, mutta omilta ne eivät tunnu. Olokeittiöön ja eteiseen valitsimme turkoosia, työhuoneeseen sekä makuuhuoneeseen metsänvihreää.

  Ilahduin todella, kun meidän perheemme juniorikin halusi valita huoneeseensa intensiivisen sinisen sävyn. Isoveljiä miellyttivät enemmän harmaat värit, se heille suotakoon. Kaikki kiinteät kalusteet, kuten keittiön ja kodinhoitohuoneen sekä makuuhuoneiden kaapistot, ovat mustat. Tummuutta tasapainotetaan vaaleilla tammitasoilla sekä tammi-vinyylilankkulattialla. Täältä voit käydä myös kurkkaamassa, millaisia ratkaisuja muihin Kiirunan taloihin on tehty.

  Miltäs nämä rakentajan sisustusvalinnat susta kuulostaa?

  Vastaa