• Hyvinvointia arkeen

  mainos: puhdas+

  Hyvinvointia arkeen voi luoda monella eri tapaa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monesta tekijästä, joihin voi parhaiten vaikuttaa arjen pienillä valinnoilla. Toki jokaiselle hyvinvointi myös merkitsee erilaisia asioita. Terveys, sosiaaliset suhteet, itsensä toteuttaminen ja onnellisuus ovat varmasti kuitenkin monille ihmisille niitä, jotka vaikuttavat omaan hyvinvointiin.

  Lue myös: Hyvän olon aamurutiinit

  HYVINVOINTIA ARKEEN AROMA DIFFUUSERILLA

  Tässä viime vuosina olenkin kiinnittänyt erityistä huomiota siihen, että arki olisi balanssissa. Stressaavia ajanjaksoja tulee ja menee, mutta ihan pienestä tuulesta ei vielä sen suurempia myrskyvahinkoja pääse syntymään kun perusta on kunnossa. Olen ennenkin kertonut, että rakastan runiineja ja fiilistellä iltoja kotona. Erityisesti näin talviaikaan iltojen pimetessä on ihana poltella tuoksukynttilöitä, mutta raikautta ja erilaisia tuoksuja kotiin voi luoda myös Aroma diffuuserilla ja eteerisillä öljyillä.

  Nämä Puhdas+ eteeriset öljyt ovat 100 % luonnollisia ja yhdessä Aroma diffuuserin kanssa saat luotua kotiisi raikasta ja hyväntuoksuista ilmaa.


  Ultrasonic Aroma Diffuuseri tuottaa ultraääniaaltojen avulla hienojakoista höyryä, joka kosteuttaa ilmaa ja tekee siitä raikkaan ja hyväntuoksuisen. Kun diffuuseria käyttää vain vedellä täytettynä, se kosteuttaa ilmaa, mikä on hyväksi kasvoille, iholle ja hengitysteille. Tiesitkö, että kosteampi ilma sitoo myös pölyä ja vähentää sen leviämistä. Kun veteen lisää eteeristä öljyä, diffuuseri tekee huoneesta myös ihanan tuoksuisen.

  Toiminnot:

  Led-valo, jossa 7 eri väriä.
  Automaattinen sammutus kun vesi loppuu.
  Hienojakoinen sumute.
  Vesisäiliö 200 ml.

  Vastaa