• You are currently viewing Työyhteisö – kaipaanko sitä?

  Työyhteisö – kaipaanko sitä?

  Työyhteisö – kaipaanko sitä? Kyllä mä toisinaan kaipaan. Toki samaan aikaan myös suunnattomasti nautin etätyön tuomista mahdollisuuksista ja miten paljon joustoa nykyinen työ ja yrittäjyys ovat tuoneet mukanaan perhearjen aikatauihin. Olen siis aiemmin tehnyt vuosia töitä päiväkodissa, jolloin porukkaa oli ympärillä koko ajan ja nyt viimeiset vuodet puolestaan työskennellyt kotitoimistolla, joka on ihan erilaista verrattuna päiväkoti työvuosiini.

  MILLAINEN ON HYVÄ TYÖYHTEISÖ?

  Aloin miettiä tätä tällä viikolla, kun puolentoista viikon lasten sairastelukierteen jälkeen olinkin yhtäkkiä yksin päivisin kotona. Teen siis tällä hetkellä 99,9 % töitä kotitoimistolla. Sen lisäksi, että pyöritän yhdessä yhtiökumppanini ja meidän tiimin kanssa näitä Poikien äidit sivustoja, teen omaa henkilökohtaista somea, joka löytyy instagramista käyttäjänimellä @sariannapesola

  Niin, millainen tosiaan on sitten se hyvä työyhteisö? Mielestäni ainakin sellainen, johon on mukava mennä ja jossa tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja kaikilla on tilaa olla omanlaisia persoonia. Ylempi taho tukee ja kannustaa alaisiaan ja jokaiseen tiimissä olevaan työntekijään voi luottaa 100 %.

  Tällaisia ajatuksia tällä kertaa. Lue myös: Näistä jos mistä tulee joulufiilis

  Vastaa