• Mitä lahjaksi äidille? -naiset kertovat

  Mitä lahjaksi äidille? Kaupallinen yhteistyö: Keskisen Kello

  Etkö löydä sopivaa lahjaa äidille? Haluan auttaa!

  Minä tykkään aina lahjasta kuin lahjasta, olen tosi kiitollinen jos jotain saan, ikinä en lahjoja odota. Omalla kohdallani suosikki lahjojani ovat kuitenkin sellaiset lahjat, mitkä lahjan antaja on itse valinnut juuri minulle. Eli tykkään yllätyksistä.

  Mutta mitä sanoo muut äidit? Sitä kysyin kyselyn muodossa äideiltä Poikien Äidit Instagramissa.

  äidille lahja

  Hemmotteluja ja koruja

  Suurin osa äideistä toivoo (68%), että lahjan antaja yllättäisi itse valitsemallaan lahjalla. Osa haluaisi kuitenkin itse valita lahjansa.

  Joku sellainen asia, jonka olen vuoden aikana maininnut, että tarvitsen ja joku olisi kuunnellut.

  Ei yllättänyt yhtään, että äitien ykköstoive jouluksi on jotain hemmottelua. Jopa 58% äideistä toivoi saavansa joululahjaksi esimerkiksi hotelliyön, hieronnan tai kasvohoidon. Kylpyläloma kahdelle oli kyselyn mukaan yksi suosituimmista toiveista.

  “Ihanaa olisi saada lahjakortti johonkin hierontaan ja kasvohoitoon. Hieronta kelpaisi omalta mieheltäkin ja se ei maksa mitään.”

  Hyvänä kakkosena äidit toivoivat koruja. Koru koettiin lahjaksi mikä jäisi muistoksi pidemmäksi aikaa. Jokaisella naisella on oma makunsa korujen suhteen, joten kannattaa olla tarkka millaisen korun äidille hankkii. Onko se valkokultaa vai keltakultaa, onko se siro vai näyttävä? Kurki vähän äidin korujen tyyliä, ennen kun menet ostoksille.

  “Joku minulle ajatuksella valittu kaunis koru, siitä jäisi ihana muisto.”

  Kolmanneksi eniten ääniä sai matka. Erityisesti matkaa lämpimään haikailtiin.

  Matka jonnekin lämpimään, missä ei sähkölaskut paina mieltä.

  Ehkä yhdistelmä tekemistä ja koru olisi todennäköisesti täydellisesti onnistunut lahja äidille. Jotain mistä jäisi muisto kokemuksen kautta ja joku mistä jäisi ihan oikea muisto.

  Keskisen Kello -kauniita koruja äideille

  Mikäli päädyt hankkimaan äidille korun, niin tässä on muutamia vinkkejä.

  Saimme kunnian arpoa Poikien Äitien joulukalenterissa Keskisen Kellon upeita Lumoava koruja ja arvonta oli todella suosittu. Äitien suosikki koruksi ylsi selvästi Lumoavan Rakkain kaulakoru  (jonka muoto on tullut Amorin siivistä). Tämä koru onkin siis melko varma lahja äidille jos idea vielä puuttuu. Korun saa hopeisena, keltakullattuna sekä kultaisena. Sama muotoilu löytyy myös Rakkain korvakoruina.

  Kaikki Lumoava korut tehdään käsityönä Suomessa ja niitä saa esimerkiksi Keskisen Kellosta. Lumoava korusarjan keskiössä on ajatus korkealaatuisesta korumuotoilusta ja korujen tärkeydestä elämän merkityksellisissä hetkissä.

  Tässä olisi koru ajatuksella äidille!

  koru äidille
  Rakkain kaulakoru ja korvakorut on musta siitä ihana koru, että se sopii arkeen, mutta myös juhlaan.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Keskisen Kellosta löydät äidille paljon ihania koruvaihtoehtoja tai vaikkapa kellon lahjaksi. Vaihtohetoja on yli 4000, joten jokaisen makuun löytyy varmasti jotain. Äläkä unohda lahjakortti vaihtoehtoa jos et ole varma mistä lahjan saaja pitää.

  Tilaukset tulee tehdä viimeistään 20.12, jotta lahjat ehtivät kuusen alle.

  Muista äitiä jouluna, äiti on sen varmasti ansainnut!

  lumoava korusarja
  Lumoava korut tulee aivan ihanassa kauniissa paketissa kotiin.

  Vastaa