• You are currently viewing Rutiini-muijan siivousvinkit

  Rutiini-muijan siivousvinkit

  Jouluviikko on täällä! Se tarkoittaa järjetöntä siivousrumbaa vai tarkoittaako sittenkään? Mä siivoan tasan sen verran kuin tuntuu hyvältä. Järjestelen tavarat paikoilleen, imuroin, pesen vessat ja pyyhin ovenkahvat ja sormenjäljet jääkaapin ovesta. En kutsuisi tätä joulusiivoukseksi vaan pikemminkin viikkosiivoukseksi kuten muinakin viikkoina. Rutiini-muija viihdyttää ja kiihdyttää instagramin puolella tasaisin väliajoin, joten tässä myös teille tarjolla siivousvinkit, jotka kannattaa lukaista läpi.

  RUTIINI-MUIJAN SIIVOUSVINKIT JOULUVIIKOLLE

  • tee mahdollimman monta asiaa samanaikaisesti, esimerkkinä kanna lastenhuoneisiin kertyneet pyykkipinot kainalossa samalla kun toisessa kädessä teinin huoneeseen kertyneet astiat ja toisessa kastelukannu, jolla kastelet viherkasvit ja joulukuusen. HUOM! Kastele vain aito kuusi, muovinen ei kaipaa vettä. Tee rundi uudestaan ja poimi pyykkikuormasta pudonneet sukat ja kuivaa mahdolliset lattialle kaatuneet kasteluvedet

  • tsekkaa sääennuste, jos viikosta luvataan kovin aurinkoista, voit harkita pölyjen pyyhkimistä. Pimeällä kelillä pölyisiä pintoja kukaan ei edes huomaa!

  • palaneen kattilan puhdistus – unohda! Been there, done that, hermot vaan menee! Vaihda perinteinen riisipuuro uunissa valmistuvaan malliin, valmistuu kuin itsestään!

  • paista pakastevalmiit korvapuustit, keitä kuppi kahvia ja pysähdy nauttimaan hetkestä. Tulee se joulu vähemmälläkin siivoamisella ja valmiista puusteista leijaileva huumaava tuoksu valloittaa kodin ja saa muut luulemaan muijan jopa leiponeen.

  Lue myös: Työyhteisö – kaipaanko sitä?

  Tämän tekstin myötä toivottelen sinulle kiireetöntä ja stressivapaata joulun aikaa.
  – Sarianna

  Vastaa