• You are currently viewing Rautavalmiste, joka ei aiheuta vatsaoireita

  Rautavalmiste, joka ei aiheuta vatsaoireita

  mainos: Nogel
  Kuinka löytää itselleen sopiva rautavalmiste? Se selviää vain kokeilemalla. Valmiste, joka sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Itse etsin varmaan vuoden päivät sopivaa valmistetta, kunnes lopulta se oikea löytyi.

  RAUTAVALMISTE, JOKA EI AIHEUTA VATSAOIREITA

  Monia valmisteita testanneena ja herkkävatsaisena täydellistä rautavalmistetta ei ole ollut ihan helppo löytää. Yksi aiheutti jatkuvia vatsakipuja, toinen huonovointisuutta ja sitä rataa.

  Nogel rautavalmisteet ovat valmistettu ilman keinotekoisia lisä-, säilöntä-, väri- ja makeutusaineita ja eivät sisällä laajasti käytettyä magnesiumstearaattia. Tuotteet eivät sisällä laktoosia, kaseiinia, hiivaa, soijaa, GMO-ta, maissia, liivatetta eikä eläinperäisiä raaka-aineita ja ovat luonnollisesti gluteenittomia.
  Suora lainaus Nogel nettisivuilta

  Viime syksynä lopulta löysin valmisteen, jolla olen saanut jo muutamassa kuukaudessa nostettua rautavarastoja 13 -> 51. Käytin aluksi SUPERRAUTA valmistetta ja nyt sen loputtua siirryn RAUTA valmisteeseen, jossa yhdessä tabletissa on 30 mg rautaa. Superraudassa 1 tabletti sisältää 60 mg rautaa. Ennen rautakuurin aloitusta kannattaa toki syyt raudanpuutokselle selvittää ja muutenkin olla yhteydessä lääkäriin tai johonkin muuhun alan ammattilaiseen, joka osaa määritellä juuri sinulle sopivan annostuksen. Minun raudanpuutokselle löytyi syy runsaista kuukautisista, joita kuparikierukka entisestään vielä runsautti. Niiden hoito yhdistettynä Nogel rautavalmisteisiin toi tarvittavan avun.

  Nogel valmistaa paljon muitakin tuotteita kuin rautavalmisteita ja Suomessa jokaisen tuotteen ostosta he lahjoittavat 5 senttiä Lastenklinikoiden Kummit ry hyväntekeväisyysjärjestölle. Valikoimista löytyy niin ravintolisiä kuin C-vitamiini kasvoseerumikin. Jälleenmyyjät Nogel valmisteille löydät täältä.

  Vastaa