• You are currently viewing Kokemus Kiiruna Talosta – aikataulu piti

  Kokemus Kiiruna Talosta – aikataulu piti

  Mainos: Kiiruna Talo

  Kokemus Kiiruna Talosta kokonaisuudessaan nyt, kun projekti on saatu päätökseen. Tai no miltei, sillä takka tulee jälkitoimituksena.

  Asiaan!

  Kiiruna Talon aikataulu piti

  Kun syksyllä tulipalon jälkeen lähdimme kartoittamaan uuden kodin tekijää, aikataulu oli tärkeä kriteeri. Halusimme tietenkin palata pian takaisin kotiin, mutta vaa`assa painoi myös se, että väliaikainen vuokra-asunto oli todella kallis, ja vakuutusyhtiö maksoi sen kokonaisuudessaan ainoastaan puolen vuoden ajan. Tämä on varmasti kynnyskysymys monelle, sillä kukapa haluaisi maksella ylimääräistä asumisestaan yhtään sen pidempään, kuin on pakko.

  Alunperin meille luvattiin, että pääsemme muuttamaan uuteen kotiin helmikuussa, ja tämä aikataulu myös piti. Muutimme sisään kaksi viikkoa sen jälkeen, kun elementit oli kuljetettu tontille. Pitävä aikataulu helpottaa asiakkaan arkea paljon, eikä se tunnu talopakettitoimittajien keskuudessa olevan yleensä mikään itsestäänselvyys. Lyhyt rakennusaika tontilla vaikuttaa myös asiakkaan kuluihin merkittävästi; koska valmistus tapahtuu pääasiassa tehtaan sisällä, tiedossa ei ole esimerkiksi jättimäisiä sähkölaskuja rakennusajalta.

   

  Kiiruna Talot ovat toimitushetkellä todella valmiita

  Tämä yllätti. Talothan valmistetaan talotehtaan sisällä sisustustöitä myöden. Tontilla taloon tehdään lvi-työt, saumatyöt ja meidän tapauksessamme myös tapetointi. Kiinteät kalusteet ja jopa saunan kiuas olivat valmiina talossa toimituspäivänä. Oli aika huisi fiilis käydä katsomassa sisällä.

  Työn jälki oli myös todella siistiä. Rakennusalalla työskentelevä mieheni sekä hänen kollegansa syynäsivät tarkasti kaikki nurkat ja totesivat työn olevan aivan priimaa. Saimme myös todeta, että reklamaatiot hoidetaan hetimmiten. Tontille tehtyjen töiden aikana saunan lauteisiin tuli yhteen kohtaan pientä naarmua, ja asia hoidettiin ilman että siitä piti kummemmin edes mainita.

  Kiiruna Talo pitää kiinni sovituista hinnoista

  Jo neuvotteluhetkellä kiinnitin huomiota selkeään hinnoitteluun. Ei ole mitään pientä pränttiä tai vaikeaselkoista hinnoittelua. Kiiruna Talolla on huolellisesti eriteltynä perushinta sekä kaikkien lisävalintojen hinnat. Nämä lisävalinnat ovat myös erittäin kohtuullisesti hinnoiteltuja. Me valitsimme muun muassa suuremmat ikkunat ja kurapisteen. Perustoimitussisältökin oli itsessään jo todella laaja, laadukas ja kaunis, eli ihana koti ei Kiiruna Talolla edes vaadi lisävalintoja.

  Kaupantekohetkellä sovittu hinta piti, minkäänlaisia muutoksia ei tullut. Tämä jännitti minua, sillä meillä maksajana oli osittain vakuutusyhtiö, ja tiesin että mikäli hinnat liikkuvat hirveästi, sen suhteen tulee ongelmia.

  Pitävä hinta on todella oleellinen asia myös lainaneuvottelujen suhteen.

  Millainen meidän uusi Kiiruna Talo sitten on?

  Kyseessä on siis Laivajärvi-mallista muovattu talo. Asuinpinta-alaa meillä on 137 m2, eli täsmälleen saman verran kuin vanhassakin kodissa. Taloon kuuluu neljä makuuhuonetta, työhuone, olokeittiö, vessa, kodinhoitohuone, vaatehuone, ruokakomero vessallinen suihku ja sauna. Kodinhoitohuoneesta ja etuovesta on käynti yhteiselle pienelle etuterassille. Olokeittiöstä pääsee myös ulos, mutta sinne teemme kesällä terassin itse.
  Olemme todella tyytyväisiä kaikkiin valintoihimme sekä siihen, miten ne Kiirunalla toteutettiin. Kiinteiden kalusteiden ja talon laatu tuntuu käytössä miellyttävältä, äänieristys on hyvä ja sisäilma on loistava.
  .
  Vuoden 2020 Rakennustutkimus RTS:n tutkimuksessa Kiiruna Talon asukkaista 100% oli valmiita suosittelemaan Kiiruna Tal0a myös muille. En ihmettele asiaa hiukkaakaan ja yhdyn tähän täysin. Käsi sydämellä voin suositella heitä niin asiakaspalvelun, asiakaslupausten, laadun, valikoiman kuin hinnoittelunkin suhteen, meidän kokemus Kiiruna Talosta on ainoastaan positiivinen.
  .
  Jos haluat kuivan, terveen, laadukkaan ja kauniin kodin optimaalisessa aikataulussa, Kiiruna Talo on todella hyvä valinta. Teen alkavalla viikolla vielä yhden postauksen liittyen kysymyksiin, joita olen saanut rakennusprojektista. Jos siis mieleen tulee vielä jotain, nakkaa kommenttia someen tai tänne blogin puolelle!

   

  Vastaa