• You are currently viewing 10 random faktaa minusta

  10 random faktaa minusta

  Somessa ja blogeissa leviää aina silloin tällöin erilaisia haasteita. Tänään ajattelin jakaa teille 10 random faktaa elämästäni. Eihän nämä välttämättä ole kovinkaan mielenkiintoisia, mutta ainakin itse koen, että tällaisia on hauska lukea. Viime kuussa kirjoitin mun treenifaktat, joten nyt nämä tämänkertaiset faktat ovat ihan hetken mielijohteesta päähän pälkähtäneitä faktoja.

  10 RANDOM FAKTAA – OLKAA HYVÄT

  1. Olen koko ikäni asunut tällä samaisella pienellä saarella, vaikka nuorena niin kovin uhosin, että lähden pois. Nyt täällä on hyvä asua perheen kanssa. Lapsilla on lyhyt matka kouluun ja Turkuunkin ajaa puolessa tunnissa.
  2. Olen kerran kokeillut blondata. Tein sen kaupan värillä kotona. Lopputuloksen varmaan arvaattekin. Laitoin samantien pipon päähän ja kävin ostamassa uuden hiusvärin, tällä kertaa sen tutun ja turvallisen ruskean.
  3. Oen jo nuoresta iästä saakka ollut tietyissä asioissa todella jääräpää. Apua on vaikea pyytää, teen mieluummin itse, en anna periksi. Liekö horoskooppi merkillä härällä osuutta asiaan.
  4. Täytän ensi vuonna 40. Minulla ei ole minkäänlaista ikäkriisiä ja koen olevani tällä hetkellä todella sinut itseni kanssa. Niin fyysisesti kuin henkisestikin.
  5. En voisi kuvitellakaan starttaavani päivää ilman aamukahvia, en vaikka herätys olisi 4:45. Aamukahvi kotona on ihan pakollinen.
  6. Jos mun pitäis valita yksi herkku ylitse muiden niin ehdottomasti irtokarkit! Kakut, pullat ja keksit ei oo yhtään mun juttu. Paitsi korvapuusti, se onkin ainut herkku mikä kahvin kaverina menee alas.
  7. Olen aamuvirkku. Rakastan aamuja.
  8. Perinteinen kalenteri! Puhelimen kalenteria en käytä laisinkaan. Kalenterin pitää ehdottomasti olla sellainen perinteinen, sellainen johon saa kynällä kirjoittaa kaikki kivat ja tärkeät menot.
  9. En oo koskaan oppinut tykkäämään drinkeistä. Jos jotain alkoholipitoista otan, se on mieluiten valkoviini. Tai punainen, riippuu tilanteesta ja vuodenajasta.
  10. Jos ostan itselleni kukkia, ostan ne aina valkoisina.

  Lisää arkisia höpötyksiä mun instagram tilillä.

  Vastaa