• You are currently viewing Päivästä toiseen tavallista arkea

  Päivästä toiseen tavallista arkea

  Päivästä toiseen tavallista arkea. Sitä ihan tavallista elämää, jossa herätään aamuisin kutakuinkin samaan aikaan, tehdään töitä, tehdään ruokaa, harrastetaan ja mennään päivän päätteeksi nukkumaan ja seuraavana aamuna sama kaava toistuu uudestaan.

  MEIDÄN PERHEEN ARKEA

  Tällä hetkellä meidän perheen arki rullaa omalla painollansa. Lisämausteen arkipäviin on kyllä tuonut erinäiset pöpöt, jotka tuntuvat löytävän lasten luokse tai vähintään jollekin heistä tasaisin väliajoin. Tähän väliin on todettava, että ei meillä tähän tahtiin pyörinyt pöpöjä ennen koronaa, mutta onhan se sanomattakin selvää, että siinä kun oltiin aika tiukasti erinäisten rajoitusten armoilla, käytettiin maskeja eikä juuri missään käyty, niin ihmekös tuo, jos pöpöt taas tarttuvat herkemmin…

  Lue myös: Elämää saaristossa

  Työpäiväni koostuvat 99 % etätyöskentelystä ja työpäivieni kohokohta on, jos naapurustossa tapahtuu jotakin normaalista poikkeavaa. Haahaa, oon kyllä niin Ulla Taalasmaa jos joku!

  Treenaan neljä kertaa viikossa meidän kotisalilla ja syön ruokavalion mukaan. Viikonloppuihin sitten mahtuu vähän herkkuja. Mun elämä saattaa joidenkin mielestä kuulostaa todella tylsältä ja kaavoihin kangistuneilta, mutta siitä mä tykkään. Mä tykkään rutiineista ja mä tykkään arjesta. Toki kyllä mullekin mahtuu elämään niitä hetkiä, kun arki tökkii ja huolella, mutta sitä kutsutaan elämäksi! Välillä on myös tosi vaikea repiä tästä arjesta ideoita sisältöihin, kun tuntuu, että mitään ihmeellistä ja inspiroivaa ei tapahdu, mutta sitten muistan, että mähän just nimenomaan instagram tilillänikin haluan puhua sen perusarjen puolesta.

  Vastaa