• You are currently viewing Kuulumisia ja kotimaan matkailua

  Kuulumisia ja kotimaan matkailua

  Pääsiäinen oli ja meni. Juhlittiin sukulaisten kanssa lasten synttäreitä ja ehdittiin me vähän kotimaan matkailustakin nauttia. Oltiin yhden yön verran Helsingissä. Käytiin koko perheen voimin Heurekassa ja American Car Showssa. Nuo messut onkin jo aika vakio pääsiäisperinne meille.

  Muistan jo omasta lapsuudesta miten kesäisin kierrettiin kotimaan nähtävyyksiä.

  Kuva otettu American Car Show 2023 messualueelta

  Silloin menossa mukana oli vanha, joko 70 – tai 80 -luvulta peräisin oleva oranssin värinen teltta. Myöhemmin telttailu vaihtui asuntovaunuun ja jossain vaiheessa puolestaan asuntoautoon.
  Mekin ollaan nyt viisihenkisen perheen kanssa jonkun verran kierretty Suomea, mutta vielä on paljon nähtävää ja koettavaa. Ollaan kokeiltu asuntovaunuilua, mutta sanotaan näin, että se ei ehkä ole ihan se meidän perheen lemppari muoto matkustaa. Ollaan enempi mökki -tai hotellimajoittujia ja aina liikkeellä omalla autolla. Viime kesän pidempi reissu koko perheen kanssa oli Rukalle ja syksymmällä puolestaan mieheni ja minun kahdenkeskinen road trip vei meidät Pallastunturille. Tälle kesää ei sen kummempia reissusuunnitelmia vielä ole lyöty lukkoon, mutta Saimaan seudulle voisi muutaman päivän vierailun koko perheen voimin kyllä tehdä.

  Lue myös: Pitääkö elämää suorittaa?

  Oletko sä enempi kotimaan -vai ulkomaanmatkailun ystävä? Mulla ei kesäisin ole kaipuuta ulkomalle laisinkaan, mutta johonkin mieluusti sitä aina kotinurkista lähtee. Nyt kaipaankin sun apua. Vinkkaa mulle kivoja koko perheelle soveltuvia kesälomakohteita. Menossa mukana pojat 9, 11 ja 13-vuotiaat.

  Vastaa