• You are currently viewing Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy

  Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy

  Minä, ihminen joka enimmäkseen nauttii arjesta ja rutiineista, on yhtäkkiä onnistunutkin täyttämään touko-kesäkuun kalenteriviikot poikkeuksellisen täyteen. Kesä vaan on ihmisen parasta aikaa ja inhoan kylmyyttä, joten kummakos se on, että talvikuukaudet vietän visusti kotisohvalla vilttien alla ja kesällä mennä viipotan koko vuoden edestä!

  Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy

  Viime kesänä tampattiin nurmikkoa Matin, Tepon ja Portion boysin tahdissa, saas nähdä mitä kaikkea kivaa kesä 2023 puolestaan tuo tulleessaan! Ekat aurinkoiset ja lämpimät terassikelit tuossa huusivat jo luokseen ja vaikka nyt on ollut taas viileetä, uskon ja luotan siihen, että lämpö tulee pian taas takaisin.


  Lue myös: 10 random faktaa minusta

  Hassua, miten yhtäkkiä koko arki voi kääntyä päälaelleen. Ei siitä edes ole kovinkaan pitkä aika kun minä voivottelin, että mökkihöperryn kohta kotitoimistolle kun en missään käy eikä mitään tapahdu. Nyt ei todellakaan ole sitä pelkoa, että ehtisin kyllästymään kotitoimistopäiviin.

  Oletko sinä huomannut samaa, että heti kesää kohden mentäessä onkin normaalia kiireisempää? Tai sanotaan pikemminkin näin, että positiivisella tavalla kiireisempää kun kalenterimerkinnät on reissuja perheen ja ystävien kanssa, festareita ja sitä rataa. Sitä ihanaa kesäelämää, josta me suomalaiset saadaan pieni hetki joka vuosi nauttia. RA-KAS-TAN !!!

  Ja hei tavataan instagramissa!

  Vastaa