• Haluatko tutustua toiseen kunnolla? -matkustakaa yhdessä

  Olen tässä vuosien varrella huomannut, että jos haluaa oikeasti tuntea toisen läpikotaisin, niin tässä vinkki; matkustakaa yhdessä. Yhdessä matkustaessa karisee kaikki ulkokultaisuus ja ihmisten sisältä paljastuu se todellinen tyyyppi kaiken sen sisältä, niin hyvässä ja pahassa.

  Olen matkustanut oman perheeni lisäksi sisarusteni kanssa, ystävien kanssa, työkavereiden kanssa ja kummilasten kanssa. Pääosin matkat ovat olleet oikein onnistuneita, joskus matkaseura on saattanut yllättää.

  Lue myös: Onko typerää käyttää vähäisetkin rahansa matkustamiseen?

  Esimerkiksi isolla ystäväporukalla tehdyssä reissuissa on paljastunut ystävistä yllättäviäkin piirteitä, ehkä eniten niistä ystävistä joita ei sitten kuitenkaan vielä tuntenut niin hyvin.

  Jos tapaat uuden kumppaniehdokkaan ja haluat selvittää hänen todellisen luonteen nopeasti; matkustakaa yhdessä!

  matkaseura

  Millainen matkaseura sopii minulle?

  Olen oppinut tässä matkan varrella millainen matkaseura sopii parhaiten minulle.

  Minun on helpointa matkustaa ihmisten kanssa jotka eivät ole kovin suunnitelmallisia ja joilla ei ole kovin vahvat rutiinit. Olen itse hyvin impulsiivinen ja elän hetkessä fiiliksen mukaan.

  Lue myös: Miten pääsin lentopelosta eroon?

  Toisaata sitten taas tykkään matkustaa myös sellaisten ihmisten kanssa jotka selvittävät kohteesta etukäteen paljon asioita, koska en itse yhtään jaksa tehdä sitä. Tykkään kulkea perässä ja nauttia siitä, että minun ei tarvitse selvittää mitään.

  Matkantekoa yhdessä tietysti helpottaa samanlainen vuorokausirytmi. Minä valvon illalla puoleenyöhön ja nukun yleensä aamulla aika pitkään. Jos rytmit ovat hyvin erilaiset, niin se tietysti hankaloittaa yhdessä matkustamista.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by ?Jonna-Emilia ? (@poikienaiti)

  Olen nopea lähtijä ja laittaidun reissussa melko vähän jos ollenkaan. Hankaluuksia on tuottanut omalla kohdallani sellaiset reissut missä toinen viihtyy peilin edessä ja laittauttuu tunti tolkulla, kun itse olisin jo kovaa kyytiä menossa.

  Viihdyn hyvin reissussa ihmisten kanssa jotka ovat joustavia, eivätkä jumitu johonkin yhteen ajatukseen ja suunnitelmaan. Jos aamulla paistaa aurinko niin saatetaan tehdä päätökset sen päivän suhteen sen hetkisen sään mukaan.

  Millainen matkaseura sopii sinulle?

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by ?Jonna-Emilia ? (@poikienaiti)

  Vastaa