• Multitaskaaja ilmoittautuu -kohti uusia tuulia

  Multitaskaaja tässä hei! Vielä en voi kertoa enempää, eikä mikään ole 100% varmaa, mutta näyttää siltä, että opiskelun ja yrittäjyyden lisäksi lähden pian myös töihin. Alaksi valikoitui suuresti rakastamani tapahtumatuotanto.

  Olen tosi innoissani. Olen tiennyt jo pitkään, että kaipaan jotain muutosta tähän tämänhetkiseen tilanteeseeni. Uskon, että tämä on se askel mikä minun pitää nyt vain ottaa.

  Lue myös: Aikuisena opiskelemaan

  multitaskaaja

  Nyt on aika nähdä ihmisiä

  Mä oon tehnyt töitä kotona nyt jo 6 vuotta, se on aika pitkä aika ja erityisesti tähän osaan elämässäni kaipasin nyt jotain muutosta.

  Aluksi mietin, että lähtisin ihan kokonaan työntekijäksi niin, että työ tapahtuisi jossain toimistolla. Pian tulin kuitenkin järkiinni ja tajusin, että ehkä se on vähän liikaa, eikä yhtään minua. En voi sietää päivästä toiseen samaan työaikaan sidottua tylsää työtä. Tuskin jaksaisin mennä toimistollekaan joka päivä enää alkuhuuman jälkeen.

  Tapahtumatuotannoissa pääsen tekemään fyysisesti ihmisten kanssa hommia (tämän pelkän etätyöskentelyn lisäksi) ja tietysti pääsen tekemään sitä mistä kaikista eniten tykkään; tuottamaan ihmisille elämyksiä.

  En malta odottaa, että pääsen kertomaan teille lisää tästä!!!

  Miten Poikien Äidit sitten?

  Poikien Äidit ei tietenkään katoa mihinkään. Sille on edelleen isoa kysyntää ja meillä on mahtava sisällöntuotanto-tiimi joka pitää huolta kaikista teistä ihanista seuraajista.

  Oma osuuteni yrityksessä tulee olemaan jatkossa kuitenkin pienempi ja lähinnä vain taustalla. Tätä kohti tässä on toki kuljettu jo pitkään ja tavoite on ollut minulle selvä jo vuosia.

  En vielä tiedä mitä tapahtuu tälle blogille tai @poikienaiti IG tilille, mutta se varmasti selviää tässä myös pikkuhiljaa. Mutta koska yksi haaveeni on ollut myös vähentää somea, niin todennäköisesti näihinkin on luvassa muutosta.

  Mitään ei tietenkään tapahdu päivässä ja pikkuhiljaa asiat soljuvat oikeaan suuntaan. Sinä et seuraajana ehkä huomaa mitään edes tapahtuvan 🙂

  Halusin kuitenkin kertoa, koska olen itse niin super innoissani tästä!

  Mutta pessimisti ei pety joten ei nuolaista ennen kun tipahtaa… päivä kerrallaan!

  Vastaa