• You are currently viewing Inspiraatiota kesän pukeutumiseen

  Inspiraatiota kesän pukeutumiseen

  Mulla ei kesän pukeutuminen eroa talven pukeutumisesta kovinkaan paljon. Tai no, on mulla toki talvella untuvatakki ja sitä rataa, mutta vuodet ympäri pukeudun aina mukavuus edellä. Olen joskus yrittänyt opetella käyttämään kuviollisia vaatteita, mutta aika äkkiä ne on kyllä sitten lähtenyt seuraaville käyttäjille. Kuviot ei nimittäin yhtään ole mun juttu! Tärkeää pukeutumisessa ja oman tyylin löytämisessä onkin, että vaatteissa on mukava ja helppo olla.

  KESÄN LUOTTOVAATE – BLEISERI


  Mun jaloissa näkyy hyvin harvoin korkkareita. Viime kesän luottokengät oli mustat maiharit, tänä kesänä ne taitaa olla valkoiset lenkkarit tai korkeapohjaiset sandaalit. Valkoiset lenkkarit kun on nykypäivänä niin helppo yhdistää melkein asuun kuin asuun ja mikä parasta, niillä on super hyvä kävellä pitkiäkin matkoja. Yksi kiva ja sporttisen rento look syntyy biker shortseilla, topilla ja bleiserillä. Valkoiset lenkkarit on kiva yksityiskohta muutoin mustassa asussa.


  Pellavahousut ja muut pellavavaatteet taitaa olla yksi tämän kesän hittituotteista. Ne on ihanan kevyet päällä eivätkä hiosta. Tyylikkäämmän lookin saa kun pellavahousut yhdistää esimerkiksi kauluspaidan kanssa.


  Mun vaatekaapista löytyy tällä hetkellä bleisereitä kolme kappaletta. Perus musta, vähän paksumpi vaalea ja tämä pellava, jonka olen yhdistänyt mm. farkkushortsien ja valkoisen topin kanssa. Tosi kiva ja moneen tilanteeseen sopiva asu on myös pellavahousut + pellavableiseri. Toimii niin lounalle lähtiessä kuin rippijuhliinkin mentäessä.

  Lue myös: Hiustenlähtö – syy ja miten sain oireet kuriin

  Vastaa