• Kyllä pojan pitää saada olla poika ja tytön tyttö

  Mun mielestä on aivan järjetöntä sekoittaa pienten lasten päitä kertomalla niille, että ne voi valita sukupuolensa. Näillä nykymaailman puheilla moni lapsi vaan hämmentyy entisestään ja saattavat jopa alkaa epäilemään, että mitä vikaa heidän omassa sukupuolessaan on.

  Ensinnäkin, se kumman sukupuolen varustuksella synnyt, niin sitä edustat. Se on silkkaa biologiaa. Ja toiseksi, tämä ”sukupuolen moninaisuus” on vaan aikuisten keksintöä, lapset ei ole omaa sukupuoltaan kyseenalaistaneet tässä mittakaavassa mitä Seta, some ja media joka puolelta suoltaa ulos.

  Meillä ainakin muksut on ylpeitä omasta sukupuolestaan, enkä ole katsonut tarpeelliseksi alkaa sekoittamaan heidän päitään millään aikuisten jutuilla. Lapsilla riittää jo ihmeteltävää siinä, kun keväällä tulee lehdet puihin, ensilumi sataa maahan ja jauheliha ruskistuu pannulla. Meillä pojat leikkii autoilla ja katsovat Palomies Samia telkkarista. He saavat kasvaa kotona lapsuuttaan ilman mitään turhaa aivopesua, että pitäisi olla jotain muuta kun on.

  Mun mielestä jokainen saa rakastaa ketä tykkää, rakkaus on ihanaa, mut se menee mulla jo yli järjen, että pienille lapsille, jopa päiväkoti-ikäisille aletaan kertomaan kuinka voi sukupuolensa valita. Itse aion lähettää netissä pyörivän Seta-kiellon kouluun. Ei siellä saa opettaa lapsille muutakaan aatteellista politiikkaa, niin miksi tämä pitäisi hyväksyä. Koulun opetuksen pitäisi perustua mielestäni muutenkin faktapohjaiseen tietoon ja sitten on aineita mitä saa vapaavalintaisesti ottaa, kukin miten tahtoo.

  Suomessa on uskonnonvapaus, mutta ei ilmeisesti päde sukupuoli uskomukseen

  Perustuslaki sanoo näin:

  11 §
  Uskonnon ja omantunnon vapaus

  “Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.

  Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen.”

  Tämän myötä jokaisen tulisi saada päättää lapsensa uskonnollisesta kasvatuksestaan, niin kyllä pitäisi saada päättää tällaisestakin mihinkään tieteeseen perustumattomasta sukupuoli-ideologian tuputtamisestakin, joka on mielestäni rinnastettavissa uskonnon kaltaiseen ajattelutapaan.

  Meillä kotona pojat saavat kasvaa omana itsenään

  Pojille opetetaan kotona kuitenkin ihan perus suvaitsevaisuutta, käytöstapoja ja kohteliaisuuksia. Eli ei kyse ole siitä, että meidän lapsista yritettäisiin saada jotain sikailevia yhteiskunnan elättejä, vaan heille pyritään turvaamaan mukava ja tasapainoinen lapsuus ilman aikuisten ongelmia. Näin sen pitäisi mielestäni mennä muuallakin. On harmillista, että kodista riippumattomat lähteet pyrkivät tuhoamaan  tasaisen lapsuuden.

  Meidän pojat on ihan huikeita, jokainen oma persoonansa ja onnellinen siitä, että saavat kasvaa nimenomaan poikana sellaisessa perheessä, jossa heidät hyväksytään kaikkine ominaisuuksineen.

  Nea

  Vastaa