• You are currently viewing Tänä aamuna se tunne oli vahvempi kuin koskaan

  Tänä aamuna se tunne oli vahvempi kuin koskaan

  Tänä aamuna mulla oli jo heti herätessä todella vahva tunne, että kaikki järjestyy. En tiedä mistä tämä tunne yhtäkkiä kumpuaa, mutta hemmetin hyvältä se ainakin tuntuu. Heinäkuussa kirjoitin blogitekstin hukassa olon tunteistani ja kerroin miten hankalaa tällaiselle suorittaja luonteelle on olla niin sanotusti tuuliajolla. Elää päivä kerrallaan vailla suunnitelmaa tulevasta.

  TÄMÄ TUNNE MOTIVOI JA ANTAA MINULLE POSITIIVISTA ENERGIAA

  Nyt kun pysähdyin kuulostelemaan tätä tunnetta, havahduin tilanteeseen, että olen yrittänyt alkaa paikkailla tätä hukassa oloa valinnoilla, jotka eivät edes veisi minua toivomaani suuntaan. Nyt voin vain kysyä itseltäni, että miksi ihmeessä? Miksi on niin vaikea vain olla, antaa itselleen ja ajatuksilleen aikaa ja kuulostella sydäntään? Samaan hengenvetoon voinkin jo vastata. Se on se suorittaja luonne, joka sieltä taas vahvana yrittää pyrkiä läpi.

  Toisinaan tällaiset voimakkaat, koko kehon ja mielen valtaavat tunteet voivat aiheuttaa hämmennystä ja negatiivisia ajatuksia, mutta sen sijaan tämä nyt kokemani tunne luo minulle uskoa ja rohkeutta tulevaan. Nyt kun olen myös jo vähän oppinut tiedostamaan asioita, joita en ainakaan elämääni halua, on jotenkin helpompi olla ja lähteä eteenpäin etsimään sitä tulevaisuuden polkua. Fiilis on suorastaan kutkuttavan motivoitunut! Ihanaa pitkästä aikaa tuntea näin! <3

  Vastaa