• You are currently viewing Syksy on oikeastaan aika jees

  Syksy on oikeastaan aika jees

  Nuorempana olin se tyyppi, joka ajatteli, että syksy on kaikkea muuta kuin ihana. Ennen en todellakaan olisi fiilannut luonnon kaunista väriloistoa, viileneviä ilmoja, tuulista merta ja lämpimiä, over size neuleita. Nykyään voin jo sanoa pitäväni syksystä.

   

  Näytä tämä julkaisu Instagramissa

   

  Käyttäjän @sariannapesola jakama julkaisu

  SYKSY MYÖS JOLLAIN TAPAA TUNTUU UUDEN ALULTA

  En tiedä johtuko tämä “uuden alku” ajatus siitä, että kesän jälkeen alkaa se uusi kouluvuosi. Lapsena olin siinä tilanteessa itse, valitsin sitä uutta penaalia ja kyniä tulevaan kouluvuoteen ja nyt olen jo useamman vuoden ollut samassa tilanteessa, mutta äitinä. Syksyyn myös monesti valmistaudutaan esimerkiksi päivittämällä vaatekaappia… Nyt kun ajattelen, niin tehdäänhän niin usein myös kesää kohti mentäessäkin, että mikä tässä syksyn saapumisessa sitten niin voimakkaasti luo sen uuden alun tunteen? Onko sulla samoja fiiliksiä? Ajatteletko syksyä ikään kuin uuden alkuna?

  Lue myös: Tänä aamuna se tunne oli vahvempi kuin koskaan

  Vastaa