• You are currently viewing Vaatekaapin kulmakivet – miten pukeudun

  Vaatekaapin kulmakivet – miten pukeudun

  Jos mun pitäisi yhdellä sanalla kuvata mun vaatekaapin sisältöä, niin se sana olisi rentous. Pukeudun mielestäni rennosti ja aina mukavuus edellä. Omistan kolmet farkut; yhdet valkoiset, yhdet mustat ja yhdet perinteiset Levikset, mutta farkkuja käytän oikeastaan todella harvoin. Se johtuu ihan vaan siitä, että ne ei välttämättä aina ole ne mukavimmat jaloissa.

  MUN VAATEKAAPIN KULMAKIVET

  Arjessa ja kotona käytän paljon treenivaatteita, mutta muutoin, esimerkiksi kaupungille tai työmatkalle lähtiessä päältäni löytyy usein joko neulemekko tai mustat treenileggareiden näköiset housut, jotka yhdistän vaikkapa toppiin ja bleiseriin.

   

  Näytä tämä julkaisu Instagramissa

   

  Käyttäjän @sariannapesola jakama julkaisu

   

  Näytä tämä julkaisu Instagramissa

   

  Käyttäjän @sariannapesola jakama julkaisu

  Jalkineina suosin lenkkareita ja erilaisia saapikkaita ja maihareita, joiden kanssa on huoletonta kävellä. Korot ei oo yhtään mun juttu, vaikka kerran vuodessa ne pistänkin jalkaa ja sitten sen illan jälkeen tuskailen seuraavat pari viikkoa, kun varpaat on ihan muusina ja hankaumilla. Varmaan jalat tottuisi, jos niitä käyttäisi useammin, mutta kun ei vaan yhtään ole mun tyylistä. Sporttisen rento on enemmän mun look.

  Lue  myös: Ei kirurgisia vaihtoehtoja ikääntyvän ihon hoitoon

  Olen kyllä aikuisiällä kokeillut erilaisia tyylejä, mutta klassisempi, “toimistolook” jos niin voi sanoa, ei vaan tunnu omalta ja mun mielestä yksi tärkeimpiä asioita pukeutumisessa just onkin se, että itsellä on hyvä ja mukava olla niissä vaatteissa.

  Millainen pukeutuja sä olet? Oletko löytänyt oman tyylisi pukeutua?

  Vastaa