• Miksi Matthew Perryn kuolema kolahti?

  Aina kun kuka tahansa kuolee ennen aikojaan, se on mielestäni todella surullista. Maailmassa tapahtuu jatkuvasti kamalia asioita ja ihmisiä kuolee, mutta miksi Matthew Perryn kuolema 54 vuotiaana kolahti minuun enemmän kuin muitten tuntemattomien ihmisten kuolema yleensä kolahtaa?

  Mikään ei palaa enää ennalleen

  Yksi syy on varmasti se, että Frendit tv-sarja missä Matthew Perry näytteli Chandleria on iso osa minun (ja monen muun) nuoruutta. Se on sarja mikä on kulkenut elämässä mukana aina nuoruudesta aikuisuuteen asti.

  Frendit-sarja saa huolet unohtumaan, Frendit auttaa kun on yksinäistä, on kipeä, on murhetta ja on tylsää. Frendit paikkaa huonona päivänä pahaa oloa.

  Yksi iso asia on siis varmaankin se tosiasia, että nyt on sinetöity tämän lopullisuus, Frendit ei voi koskaan enää tehdä uutta jaksoa. Enkä minä voi koskaan enää olla nuori!

  Nyt se aikakausi on ohi. Nuoruus ei ole enää täällä, eikä nuoruus tule enää koskaan takaisin. Kyseessä onkin surua ajanjakson loppumisesta.

   

  Näytä tämä julkaisu Instagramissa

   

  Henkilön Friends (@friends) jakama julkaisu

  Päihteet ja yksinäisyys

  On toinenkin asia mikä tässä tapauksessa omalla kohdallani kolahtaa.

  Minusta Matthew Perryn tarina on aika surullinen. Olen omassa lähipiirissäni kohdannut päihderiippuvuuutta ja jopa siitä johtuvaa kuolemaa, aihe on minulle siis aika herkkä.

  On todella surullista, että ihminen sairastuu päihderiippuvuuteen ja, että se pilaa oman, sekä läheistensä elämän, pahimmillaan lopullisesti. Tällaisissa tarinoissa ei ole ikinä voittajaa, vain pelkkiä häviäjiä.

  Matthew Perryn kuolemaan johtanutta syytä ei vielä tiedetä. Minä toivon, että hänellä pysähtyi sydän ja kaikki tapahtui nopeasti. Juttujen mukaan Matthew Perry kun olisi nyt vihdoin ollut kuivilla.

  Surullisin ajatus olisi se, että hän olisi päättänyt oman elämänsä. Se sattuu minua sydämeen, että jollain ihmisellä (kenellä tahansa) on niin paha olla ettei näe mitään muuta ulospääsyä tilanteestaan! Tämä aihe on minulle ikuisesti herkkä kohta… sattuneesta syystä.

  Lepää rauhassa Matthew Perry!

  -Jonna-

  Kommentit

  1. Jaana

   TÄMÄ, tämä menetys tuntuu kovaa. Oman nuoruuden keskeinen asia oli juurikin frendit sarja, ja juuri toi Chandler hahmona oli yksi ihastuksista. ❤️

   Ja juuri tieto siitä että nyt frendit ei enää ainakaan palaa tuntuu pahalta. Mutta mieluiten ja aikalailla 100% olin asian jo ymmärtänyt.
   Itse toivon ettei Perry joutunut kärsimään kauaa, vaan kuolema olisi tullut nopeasti.
   Tuntuu myös niin epäreilulta, että taistellut eroon päihteistä ja juuri kirja julkaistu, ja sitten viikatemies saapuukin…

   Aloin lukea Perryn kirjaa, ja tuli kyyneleet silmään alussa, siinä hän sanoo että hänen pitäisi olla kuollut. Voit halutessasi ottaa tämän kirjan viestiksi tuonpuoleisesta.
   😭😭😭

   Sydän on rikki. Mattman ❤️❤️

   1. Jonna

    Mä kuuntelin myös tuon kirjan päivässä läpi. Aika karu, mutta rehellinen kirja hänen elämästään. Tosi surullinen juttu kaiken kaikkiaan…

  Vastaa