• You are currently viewing Uudenlainen elämänvaihe

  Uudenlainen elämänvaihe

  Uudenlainen elämänvaihe aiheuttaa erilaisia tunteita. Hämmennystä, ärtymystä, iloa ja kaikkea niiden väliltä. Yksi juttu kuitenkin on varmaa. Se, että on huomattavasti helpompi olla silloin kun tunteiden olemassaoloa ei kiellä.

  UUDENLAINEN ELÄMÄNVAIHE – MITÄ SITÄ KIELTÄMÄÄN

  Olen viime kuukausina paljon miettinyt omaa lapsuuttani, nuoruuttani, aikuisuuttani ja äitiyttäni. Kokenut myös jossain määrin olevani työkuvioiden suhteen jotenkin hukassa. Monta vuotta tein töitä päiväkodissa ja nyt se etappi on tullut päätökseen, ehkä…

  Pitkään myös yritin pyristellä hukassa oloani vastaan. Ajattelin, etten suorittajaluonteellani voi olla hukassa. Nyt kun olen puhunut näistä ajatuksistani ääneen erilaisissa arjen tilanteissa ja instagram tilillänikin, olen saanut monelta yksityisviestiä, miten kokevat vähän samanlaisia tunteita itsekin. 🤍 #vertaistuki

  Kyllä tämä väistämättä on uudenlainen elämänvaihe, mitä sitä kieltämään. Tämä kun lapset viettävät paljon aikaa kavereiden kanssa eikä sitä samanlaista arkirumbaa vaipanvaihtoineen ja päiväunineen enää ole. Työvuodet päiväkodissa ja pikkulapsiarjen pyörittäminen kotona, ei siinä silloin paljon jäänyt aikaa miettiä itseään. Nyt tilanne on aivan eri. Nyt kun talossa asuu 9, 11 ja 13-vuotiaat lapset. Nyt tuntuu, kuin vuorokaudessa olisi taas enemmän tunteja käytettävänä.

  Ikuinen suorittaja – lue tämä

  Vastaa