• You are currently viewing Päätin haastaa itseni – 10 minuuttia päivässä

  Päätin haastaa itseni – 10 minuuttia päivässä

  Sain viime viikolla idean haastaa itseni päivittäin jumppamatolle. Ei hampaat irvessä, pakkopulla asenteella vaan just sitä, mitä keho ja mieli kulloinkin tuntuu kaipaavan ja 1o minuuttia päivässä, ei sen enempää.

  10 minuuttia päivässä – lisätäkseni arjen hyvinvointia

  On se sitten joogaa, syvävenyttelyä, Hiit-treeniä tai ihan vain hiljaa hengittelyä musiikkia kuunnellen, 10 minuuttia päivässä. Se aika löytyy takuuvarmasti jokaisesta päivästä ja niin se kyllä löytyikin.

  Tämä syksy on tuntunut jokseenkin tahmealta eikä pimeän tulo ole asiaa helpottanut. Onneksi hyvinvointia voi vaalia erilaisin keinoin ja ulkoilun ja liikunnan lisäksi arjessa jaksamistani lisää myös sosiaaliset kontaktit. Sekin tuli viime viikolla huomattua kun vaihdoin kotikollarit farkkuihin ja perinteisen kotitoimisto aamun sijaan suuntasin Turkuun juhlistamaan Scandicin 60-vuotista taivalta. Olin saanut kutsun turkulaisen Börs hotellin aamupalalle, jossa tapasin muita tämän alueen sisällöntuottajia. Oli todella virkistävää ja tuli taas huomattua, että olen ehkä jopa vähän liikaa jämähtänyt kotitoimistolle.

  Lue myös: Ensi viikolla se alkaa – opiskelu työn ohella


  Kivaa uutta viikkoa, Sarianna

  Vastaa