• You are currently viewing Omannäköinen äitiys

  Omannäköinen äitiys

  Mitä on äitiys? Sen lisäksi, että se on tunteikas polku ja matka, se on iloa, pelkoa ja tunteita laidasta laitaan. Ei myöskään ole olemassa vain yhdenlaista tapaa olla äiti. Tämän aiheen ympäriltä olen monet monet kerrat löytänyt itseni ja ehkä tällä hetkellä mietin äitiyttä enemmän kuin koskaan aiemmin näiden 13 vuoden aikana.

  ÄITIYS ON TUNTEIKAS POLKU

  Tällä hetkellä eniten mielessä on, että miten tässä maailman tilanteessa ja nykypäivän kiemuroissa pystyisin parhaalla mahdollisella tavalla olla lapsiani tukemassa ja ohjaamassa.

  Haluan olla turvallinen äiti. Se kenen luokse voi aina tulla. Kenelle voi aina soittaa. Kenelle voi aina kertoa, oli asia mikä tahansa.

  Haluan tarjota lapsilleni turvallisen kodin ja kasvuympäristön. Samalla mahdollistaa heidän kavereillekin kodin, johon kaikki ovat aina tervetulleita. Jossa kaikki kokevat olonsa turvalliseksi. Jossa ketään ei kiusata.

  Lue myös: Uudenlainen elämänvaihe

  Äitiyttä ei ikinä kannattaisi lähteä vertailemaan. Saatika painamaan omaa itseään alas sillä, että ajattelee “tuo toinen äiti tekee sitä ja tätä ja tota ja minä teen vaan näin.” On monia erilaisia tapoja olla äiti. Äitiyttä on myös oppia omista virheistään. Kasvaa ja kehittyä siinä lasten rinnalla ja loppujen lopuksi parasta äitiyttä ehdottomasti on se omannäköinen äitiys ja ne toimintatavat, jotka tulevat suoraan sydämestä.

  Tällaisia asioita täällä tänään, herääkö näistä jotain ajatuksia joita haluaisit kanssani jakaa?

  Sarianna

  Vastaa