• You are currently viewing Se tunne valtasi minut silloin kun vähiten osasin sitä odottaa

  Se tunne valtasi minut silloin kun vähiten osasin sitä odottaa

  Tänään, kesken koulupäivän koin aivan mielettömän ahaa elämyksen. Se vahva tunne valtasi minut ja sain käsityksen mihin suuntaan seuraavaksi lähden. Kuten olen aiemmin kertonut, niin olen ollut tässä jo vuoden päivät vähän hukassa. Miettinyt mitä haluan tehdä työkseni. Oikeastaan siitä saakka, kun 2019 irtisanouduin päiväkotityöstä niin olen ollut vähän tuuliajolla. Olihan se yli 15 vuotta työpaikkani, joten ihmekös tuo, että sieltä lähtiessä on ollut vähän outoa tehdä muita juttuja työkseni.

  Se tunne valtasi minut juuri silloin, kun vähiten sitä osasin odottaa tapahtuvaksi.

  Tänään, aivan yhtäkkiä, kesken tuiki tavallisen marraskuisen päivän. Istuin kotisohvalla kuuntelemassa luentoa ja se tunne valtasi minut. Nyt tiedän mitä haluan! Uskomaton fiilis, en tahdo uskoa tätä todeksi!

  Asiat ei kuitenkaan ole niin yksinkertaisia. Asiat ei etene itsestään, pelkällä ajatuksen voimalla, vaan tästä on seuravaaksi ryhdyttävä sanoista tekoihin. Tuumasta toimeen ja hihat heilumaan.  Tätä pitää myös hioa ja työstää. Mutta siis tämä fiilis, kun se ajatus vain yhtäkkiä tulee kuin salama kirkkaalta taivaalta ja se suunta löytyy. Tätä fiilistä mä haluan sun kanssa hypettää! Tätä tunnetta mä olen vissiin tässä myös jo vuoden päivät vähän niinku odotellut. Ja moneen kertaan turhautunut, ärsyyntynyt ja kipuillut kun en löydä sitä mun omaa juttua ja nyt se yhtäkkiä tuli, tuiki tavallisena harmaana marraskuisena päivänä, kun sitä vähiten osasin odottaa. Uskomatonta!

  Lue  myös: Pysähdy hetkeksi, mitä tunnet?

  Asiat tapahtuvat, kun on niiden aika. Tästä lähtien mä luotan tähän ajatukseen ja itseeni. Tee sinäkin samoin – luota itseesi ja luota, että asiat tapahtuvat silloin kun niiden kuuluukin tapahtua.

  Vastaa