Poikien äidit
New slide

Blogit

 • blogit

  Poikien äiti

  Poikien Äiti -blogia kirjoittaa neljän pojan energinen äiti. Isoimmat pojat ovat jo teinejä, pienimmät ala-asteella. Jonna kirjoittaa blogissaan poikien äitiydestä, sekä matkastaan isojen poikien äidiksi. Tässä blogissa esitellään poikien äitiyden ilot ja parhaat puolet, unohtamatta haasteita. Luvassa matkoja ja uusia kokemuksia.

  testiryhmä

  Testiryhmä

  Varoitus, testaus käynnissä! Testiryhmä -blogissa lapset ja vanhemmat testaavat yhteistyökumppaneiden tuotteita, palveluita ja tapahtumia. Lue arvovaltaisen raadin kokemukset ja kommentit hulvattomista reissuista, ikimuistoisista tapahtumista sekä joskus äärimmilleen viedyistä tuotetestauksista. Blogia kirjoittaa sekalainen joukko äitejä ja isiä.

  ajankohtaista

  Poikien Äidit -artikkelit

  Poikien Äidit-artikkelit osiossa poikien äidit -tiimi kirjoittaa vanhemmuuteen, äitiyteen, perhe-elämään, lapsiin ja poikiin liittyviä artikkeleita. Mukana on myös ripaus naiseutta, yhteiskuntaa, terveyttä, liikuntaa ja ajankohtaisia asioita. Hyppää mukaan! Poikien Äidit -tiimin esittely.

  sarianna pesola

  Sarianna Pesola

  Vaka-alalta yrittäjäksi. Miten kaikki sai alkunsa ja millaista arki viisihenkisessä perheessä on nyt kun äiti toimii yrittäjänä? Blogissa tasapainoillaan arjen ilojen ja kaaoksen keskellä, tavoitellaan rohkeasti omia unelmia ja salaa haaveillaan kiireettömästä arjesta palmujen alla. 37-vuotiaan äidin ajatuksia perhearjen, yrittäjyyden ja oman hyvinvoinnin yhdistämisestä.

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi -blogista löydät raivoriemun kyyneleillä ryyditettyä kamalan ihanaa arkea. Tämän tarinan kertojana toimii kolmen pojan äiti, joka tuntee usein olevansa kuin trapetsitaiteilijana kolmen pojan sirkuksessa, jossa vierailevia tähtiä ovat ninjat, pikkuautot ja legot. Shown lomassa on hyvä kokata kasvisruokaa, sisustaa kotia, hoitaa parisuhdetta sekä toisinaan pohtia yhteiskunnallisia asioita. Tervetuloa matkalle poikien ihmemaahan!

  Tuhat rautaa tulessa

  Tuhat rautaa tulessa blogin takana on helmikuussa 2020 syntyneen ihanan pojan äiti. Blogissa käsitellään arjen ihmeitä, ihanuuksia ja hankaluuksia. Unohtamatta laittoman huonoja öitä! Lisämausteen arkeen antaa toisen lapsemme odotus, joka toivottavasti saapuu perheeseemme kesällä 2022. Tule mukaan meidän arkeen, joka on sitä aitoa lapsiarkea -kaukana kiiltokuvista!

  Sana on vapaa

  Runosuoni virtaa, ajatukset sinkoilevat, tajunnanvirta pyrkii paperille ja haluaisit tuoda kallisarvoiset, hassunhauskat, joskus myös katkerat, jopa vihamieliset tuotoksesi myös muiden tietoisuuteen. Tämä on niille juuri oikea kanava, sana on vapaa!

  Villi Pohjola

  Entinen yksinhuoltaja äiti jo aika isolle pojalle. Nykyinen uusperheellinen vauvahaaveilija. Kirjoitan siltä vuoristoradalta, jossa kuljemme opetellen uutta toivottavasti kasvavana perheenä. Matkaan mahtuu niin ilot kuin surut, epätoivot ja riemunkiljahdukset. Täältä saat vertaistukea yksinhuoltajuuteen, uusperheyteen sekä isoa roolia kantavaan vauvatoiveiluun.

  Äidin vuoro

  Tämä blogi on vastaisku superäitiydelle. Meidän mielestämme hyvä äitiys olisi aika määritellä uudelleen. Me ollaan Laura ja Ida, elämänmakuisesta elämästä ja äitiydestä inspiroituvia itsentuntemusvalmentajia ja tämän blogin kirjoittajia. Blogin avulla haluamme auttaa sinua äiti jaksamaan paremmin arjessasi, asettamaan itsesi ja tarpeesi edes joskus etusijalle sekä kokemaan lisää elämäniloa ja keveyttä elämässäsi. Tervetuloa matkaamme!

  Vauhtipoika ja Villasukka

  Kynän takaa löydät 34-vuotiaan vauhtipojan äidin, joka tykkää fiilistellä, tunnelmoida ja touhuta intohimojensa parissa. Blogin aiheet pyörivät vahvasti taaperoelämän ja äitiyden ympärillä, mutta tämän äidin löytää aika ajoin myös kitaran, virkkuukoukkujen, kaulimen, sisustuslehtien – milloin minkäkin fiilistelyprojektin ääreltä.

  Operaatio poikakupla

  Täällä kirjoittelee 27-vuotias kolmen pojan äiti. Meillä riittää arkeen touhua ja töminää. Säntäilyä paikasta toiseen ja tasapainoittelua vasta alkaneena yrittäjänä. Täällä pääset seuraamaan meidän poikakuplaa, minun kivistä tietäni kolmen pojan äidiksi, vauva-ajan iloja ja vaikeuksia, meidän elämää.
  Tervetuloa meidän kuplaan.

  Uusimmat blogikirjoitukset

  lyödä

  Aikuinen ei lyö lasta IKINÄ -ei edes kiusaajaa

  Tiedättekö mitä… aikuinen ei lyö lasta IKINÄ -ei edes kiusaajaa Oon aika järkyttynyt siitä millaisen vastaanoton sai Iltalehden uutinen, missä kerrottiin ...
  Lue lisää >
  Lapsiluku

  Pikkuveli maailmaan -sitten lapsiluku täynnä

  Vielä olisi noin kuukauden verran raskautta jäljellä! Kun saataisiin turvallisesti pikkuveli maailmaan, olisi lapsiluku täynnä. Tiedän, vähänhän se kuukausi enää ...
  Lue lisää >
  / Tuhat rautaa tulessa
  Äitiys vai ura - sopivatko samaan pakettiin?

  Äitiys vai ura – sopivatko samaan pakettiin?

  Äitiys vai ura – sopivatko samaan pakettiin? Itse en ole vielä löytänyt vastausta, vaan tasapainoilen näiden kahden välimaastossa. Tullessani äidiksi ...
  Lue lisää >
  / Ihmemaan mutsi
  kesytä ruuhkavuodet

  Kesytä ruuhkavuodet: Suurperheen äidit neuvovat

  Poikien Äidit Jonna ja Sarianna olivat Lapsimessujen kasvulavalla huhtikuussa kertomassa miten kesytetään ruuhkavuodet. Tietoa ja osaamista äideillä on sekä kokemusasiantuntijan ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  Kodin siivousjärjestys

  Kodin siivousjärjestys

  Oikeaoppinen kodin siivousjärjestys on sellainen, missä siivous aloitetaan puhtaimmasta kohteesta ja edetään kohti likaisinta. Tällä tyylillä ei levitetä likaa pitkin ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  BioRex

  Leffa & Tapas BioRex -aikuiseen makuun

  Kaupallinen yhteistyö Leffa & Tapas BioRex Olen kuulkaas vihdoin ottanut itseäni niskasta kiinni ja järkännyt aikaa myös ystävien kanssa. Sanotaanko näin, ...
  Lue lisää >