Poikien äidit
New slide

Blogit

 • blogit

  Poikien äiti

  Poikien Äiti -blogia kirjoittaa neljän pojan energinen äiti. Isoimmat pojat ovat jo teinejä, pienimmät ala-asteella. Jonna kirjoittaa blogissaan poikien äitiydestä, sekä matkastaan isojen poikien äidiksi. Tässä blogissa esitellään poikien äitiyden ilot ja parhaat puolet, unohtamatta haasteita. Luvassa matkoja ja uusia kokemuksia.

  sarianna pesola

  Sarianna Pesola

  Vaka-alalta yrittäjäksi. Miten kaikki sai alkunsa ja millaista arki viisihenkisessä perheessä on nyt kun äiti toimii yrittäjänä? Blogissa tasapainoillaan arjen ilojen ja kaaoksen keskellä, tavoitellaan rohkeasti omia unelmia ja salaa haaveillaan kiireettömästä arjesta palmujen alla. 37-vuotiaan äidin ajatuksia perhearjen, yrittäjyyden ja oman hyvinvoinnin yhdistämisestä.

  erika ja pojat

  Erika ja pojat

  Blogin takana on helmikuussa 2020 syntyneen ihanan pojan äiti. Blogissa käsitellään arjen ihmeitä, ihanuuksia ja hankaluuksia. Unohtamatta laittoman huonoja öitä! Lisämausteen arkeen antaa toisen lapsemme odotus, joka toivottavasti saapuu perheeseemme kesällä 2022. Tule mukaan meidän arkeen, joka on sitä aitoa lapsiarkea -kaukana kiiltokuvista!

  Susannanko

  Vaihtopäiviä ja viikkorakkautta! Susannanko -blogia kirjoittelee viikko-viikko -arkea elävä uusperheen äiti. Lapsiluku koostuu kahdesta omasta ja kahdesta bonuspojasta. Blogissa pääsee seuraamaan yrittäjäperheen elämää, jossa ollaan aina lomalla ja aina töissä. Töitä enemmän arkea rytmittää lasten lukuisat harrastukset ja aikuisten extempore-matkat niin Suomessa kuin ulkomailla. Kaiken keskellä yritetään pitää kiinni omasta hyvinvoinnista ja kamppaillaan vanhemmuuden ja bonusvanhemmuuden haasteiden parissa.

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi -blogista löydät raivoriemun kyyneleillä ryyditettyä kamalan ihanaa arkea. Tämän tarinan kertojana toimii kolmen pojan äiti, joka tuntee usein olevansa kuin trapetsitaiteilijana kolmen pojan sirkuksessa, jossa vierailevia tähtiä ovat ninjat, pikkuautot ja legot. Shown lomassa on hyvä kokata kasvisruokaa, sisustaa kotia, hoitaa parisuhdetta sekä toisinaan pohtia yhteiskunnallisia asioita. Tervetuloa matkalle poikien ihmemaahan!

  Äitimode

  Äitimode blogin takana kirjoittaa ruuhkavuosi romantiikasta rokahtavampi äiti Marika jolla on neljä lasta, sekä mies. Marikan blogista löydät tekstejä äitiydestä pojille sekä yhdelle tytölle, tässä blogissa pääsette kurkistamaan kuinka arki sujuu kun pojat saivatkin pikkusiskon. Lisäksi Marika käsittelee rennolla otteella omia kokemuksiaan äitiyden ihmeellisessä maailmassa.

  Kattilapäässä

  Kattilapäässä-blogin takana on tuleva kotitalousopettaja ja kahden päiväkoti-ikäisen pojan äiti. Tästä blogista saat ideoita ja vinkkejä toimivaan arkiruokaan, arkiherkkuihin ja kodinhoitoon perinteisen keittiökaaoksen keskelle. Kaunis ruoka on plussaa, mutta tärkeintä on maku! Tämä blogi on sinulle inspiraatioksi, ajatusten herättelijäksi ja vertaistueksi kaikessa mikä liittyy edes etäisesti keittiöön.

  aihe vapaa

  Sana on vapaa

  Runosuoni virtaa, ajatukset sinkoilevat, tajunnanvirta pyrkii paperille ja haluaisit tuoda kallisarvoiset, hassunhauskat, joskus myös katkerat, jopa vihamieliset tuotoksesi myös muiden tietoisuuteen. Tämä on niille juuri oikea kanava, sana on vapaa!

  uutisia äideille

  Poikien Äidit -artikkelit

  Poikien Äidit-artikkelit osiossa poikien äidit -tiimi kirjoittaa vanhemmuuteen, äitiyteen, perhe-elämään, lapsiin ja poikiin liittyviä artikkeleita. Mukana on myös ripaus naiseutta, yhteiskuntaa, terveyttä, liikuntaa ja ajankohtaisia asioita. Hyppää mukaan! Poikien Äidit -tiimin esittely.

  Sinne ja takaisin

  Sinne ja takaisin -blogin kirjoittaja on neljän aikuisen pojan äiti ja kahden pienen pojan mamma. Blogi alkaa täyttyä tarinoista, joista piirtyy äitimatka hektisistä ja monivaiheisista poika-arkivuosista aikuisten miesten äidiksi, poikien kumppaneiden anopiksi ja kahden pojanpojan mammaksi. Tarinoissa vilahtavat myös koirat, sillä kummallista kyllä, niillä on ollut tärkeä osa kirjoittajan äitimatkalla.

  Uusimmat blogikirjoitukset

  Voiko trampoliinilla hyppiä talvella?

  Voiko trampoliinilla hyppiä talvella?

  Voiko trampoliinilla hyppiä talvella? Kaupallinen yhteistyö ACON Voiko trampoliinia säilyttää talven ulkona ja voiko siinä todella myös hyppiä? Trampoliini ja ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  Jumissa kotona - vinkit mitä tehdä neljän seinän sisällä

  Jumissa kotona – vinkit mitä tehdä neljän seinän sisällä

  Taas lapset kipeenä ja jumitatte kotona. Poikien äidit toimitus ideoi vinkit sairastupapäivienne ratoksi, sinulle jää vain toteutus. VINKIT MITÄ TEHDÄ ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  Työyhteisö - kaipaanko sitä?

  Työyhteisö – kaipaanko sitä?

  Työyhteisö – kaipaanko sitä? Kyllä mä toisinaan kaipaan. Toki samaan aikaan myös suunnattomasti nautin etätyön tuomista mahdollisuuksista ja miten paljon ...
  Lue lisää >
  / Lifestyle, Sarianna Pesola
  somen vähentäminen

  Vähensin somea ja sillä oli mieletön vaikutus

  Vähensin somea, miten se vaikutti? Olen luonteeltani hyvin tempperamenttinen ja nopeatempoinen. Usein toimin tai puhun heti kun ajatus tulee päähäni, ...
  Lue lisää >
  teinipoika

  Teinipojan elämä pähkinänkuoressa

  Halusimme tehdä tämän teinipojan elämä-artikkelin oppaaksi jo etukäteen pienten poikien äideille, jotta tiedätte mitä on hyvin todennäköisesti luvassa tulevaisuudessa. Teinipojan ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  käty

  KÄTY -miten siinä sitten kävikään?

  Joko tiedätte mitä tarkoittaa käty? Jos teillä on teinejä perheessä, niin todennäköisesti kyllä. Se tarkoittaa, että -kämppä on tyhjä-, eli ...
  Lue lisää >