Poikien äidit
New slide

Blogit

 • blogit

  Poikien äiti

  Poikien Äiti -blogia kirjoittaa neljän pojan energinen äiti. Isoimmat pojat ovat jo teinejä, pienimmät ala-asteella. Jonna kirjoittaa blogissaan poikien äitiydestä, sekä matkastaan isojen poikien äidiksi. Tässä blogissa esitellään poikien äitiyden ilot ja parhaat puolet, unohtamatta haasteita. Luvassa matkoja ja uusia kokemuksia.

  sarianna pesola

  Sarianna Pesola

  Blogissa tasapainoillaan arjen ilojen ja kaaoksen keskellä, puhutaan rutiinien puolesta, treenataan, tavoitellaan rohkeasti omia unelmia ja salaa haaveillaan kiireettömästä arjesta palmujen alla. 38-vuotiaan äidin ajatuksia perhearjen sujuvuudesta sekä oman kehon ja mielen hyvinvoinnista.

  Äitiyden oppikoulu

  Äitiyden oppikoulu-blogissa pääset seuraamaan kahden pienen pojan äidin matkaa äitiyden syövereihin. Tia-Nitta on luokanopettaja, joka kirjoittelee äitiyden sekä arjen ihmeistä ja yrittää antaa opetusvastuun elämästä lapsilleen. Blogista löytyy arjen seikkailuita, äitiyden ihmettelyä sekä näiden työn ja perhe-elämän tasapainottelua. Tervetuloa meidän matkaan!

  Susannanko

  Vaihtopäiviä ja viikkorakkautta! Susannanko -blogia kirjoittelee viikko-viikko -arkea elävä uusperheen äiti. Lapsiluku koostuu kahdesta omasta ja kahdesta bonuspojasta. Blogissa pääsee seuraamaan yrittäjäperheen elämää, jossa ollaan aina lomalla ja aina töissä. Töitä enemmän arkea rytmittää lasten lukuisat harrastukset ja aikuisten extempore-matkat niin Suomessa kuin ulkomailla. Kaiken keskellä yritetään pitää kiinni omasta hyvinvoinnista ja kamppaillaan vanhemmuuden ja bonusvanhemmuuden haasteiden parissa.

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi -blogista löydät raivoriemun kyyneleillä ryyditettyä kamalan ihanaa arkea. Tämän tarinan kertojana toimii kolmen pojan äiti, joka tuntee usein olevansa kuin trapetsitaiteilijana kolmen pojan sirkuksessa, jossa vierailevia tähtiä ovat ninjat, pikkuautot ja legot. Shown lomassa on hyvä kokata kasvisruokaa, sisustaa kotia, hoitaa parisuhdetta sekä toisinaan pohtia yhteiskunnallisia asioita. Tervetuloa matkalle poikien ihmemaahan!

  Äitimode

  Äitimode blogin takana kirjoittaa ruuhkavuosi romantiikasta rokahtavampi äiti Marika jolla on neljä lasta, sekä mies. Marikan blogista löydät tekstejä äitiydestä pojille sekä yhdelle tytölle, tässä blogissa pääsette kurkistamaan kuinka arki sujuu kun pojat saivatkin pikkusiskon. Lisäksi Marika käsittelee rennolla otteella omia kokemuksiaan äitiyden ihmeellisessä maailmassa.

  Kattilapäässä

  Kattilapäässä-blogin takana on tuleva kotitalousopettaja ja kahden päiväkoti-ikäisen pojan äiti. Tästä blogista saat ideoita ja vinkkejä toimivaan arkiruokaan, arkiherkkuihin ja kodinhoitoon perinteisen keittiökaaoksen keskelle. Kaunis ruoka on plussaa, mutta tärkeintä on maku! Tämä blogi on sinulle inspiraatioksi, ajatusten herättelijäksi ja vertaistueksi kaikessa mikä liittyy edes etäisesti keittiöön.

  aihe vapaa

  Sana on vapaa

  Runosuoni virtaa, ajatukset sinkoilevat, tajunnanvirta pyrkii paperille ja haluaisit tuoda kallisarvoiset, hassunhauskat, joskus myös katkerat, jopa vihamieliset tuotoksesi myös muiden tietoisuuteen. Tämä on niille juuri oikea kanava, sana on vapaa!

  uutisia äideille

  Poikien Äidit -artikkelit

  Poikien Äidit-artikkelit osiossa poikien äidit -tiimi kirjoittaa vanhemmuuteen, äitiyteen, perhe-elämään, lapsiin ja poikiin liittyviä artikkeleita. Mukana on myös ripaus naiseutta, yhteiskuntaa, terveyttä, liikuntaa ja ajankohtaisia asioita. Hyppää mukaan! Poikien Äidit -tiimin esittely.

  Sinne ja takaisin

  Sinne ja takaisin -blogin kirjoittaja on neljän aikuisen pojan äiti ja kahden pienen pojan mamma. Blogi alkaa täyttyä tarinoista, joista piirtyy äitimatka hektisistä ja monivaiheisista poika-arkivuosista aikuisten miesten äidiksi, poikien kumppaneiden anopiksi ja kahden pojanpojan mammaksi. Tarinoissa vilahtavat myös koirat, sillä kummallista kyllä, niillä on ollut tärkeä osa kirjoittajan äitimatkalla.

  Uusimmat blogikirjoitukset

  eemeli kajula

  ”Laadukas koulutus on taattava kaikilla koulutusasteilla.” -Eemeli Kajula/ SDP

  Poikien äidit haastattelusarjassa haastatellaan Suomen suurimpien puolueiden ehdokkaita. Päätimme haastatella jokaisesta puolueesta nuorta miestä, sillä tällä hetkellä miesten keski-ikä eduskunnassa ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  Kahvi vai tee - kumpi on parempi?

  Kahvi vai tee – kumpi on parempi?

  Kahvi vai tee, kumpi sinulle maistuu paremmin? Terveyden kannalta ei ole merkitystä, valitseeko kuppiinsa kahvia vai teetä, mutta jos päivittäinen ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  yksinhuoltajapäivä

  Yksinhuoltajat -nuo arjen sankarit

  Yksinhuoltajat nuo arjen sankarit! Yhden vanhemman perheitä on Suomessa kaikista lapsiperheistä noin 24%, joista äiti–lapsi-perheitä on noin 20%. Yksinhuoltajan arki ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  Vaippaihottuma - mikä avuksi?

  Vaippaihottuma – mikä avuksi?

  Vaippaihottuma on seuraus virtsan ja ulosteen aiheuttamasta ihon hautumisesta kosteassa. Eritteet aiheuttavat iholle ärsytystä eri voimakkuuksin. Se voi ilmetä ihon ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  Itse tehty deodorantti ja muut käyttövinkit kookosöljystä

  Itse tehty deodorantti ja muut käyttövinkit kookosöljystä

  Kookosöljystä on muuhunkin kuin ruoanlaittoon. Tiesitkö jo nämä? Käytätkö hiusöljyä? Vaihda perinteinen hiusöljysi kookosöljyyn. Hiero pieni määrä öljyä kämmeniin ja ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  Ihanat juustosarvet arkeen tai juhlaan

  Ihanat juustosarvet arkeen tai juhlaan

  Voi mitkä juustosarvet! Säännöllisesti tulee vastaan tilanteita, jossa olisi ihana keksiä jotain suolaista tarjottavaa joko kahvipöytään nyyttäreille tai vaikka iltapalaksi ...
  Lue lisää >
  / Kattilapäässä