Poikien äidit
New slide

Blogit

 • blogit

  Poikien äiti

  Poikien Äiti -blogia kirjoittaa neljän pojan energinen äiti. Isoimmat pojat ovat jo teinejä, pienimmät ala-asteella. Jonna kirjoittaa blogissaan poikien äitiydestä, sekä matkastaan isojen poikien äidiksi. Tässä blogissa esitellään poikien äitiyden ilot ja parhaat puolet, unohtamatta haasteita. Luvassa matkoja ja uusia kokemuksia.

  testiryhmä

  Testiryhmä

  Varoitus, testaus käynnissä! Testiryhmä -blogissa lapset ja vanhemmat testaavat yhteistyökumppaneiden tuotteita, palveluita ja tapahtumia. Lue arvovaltaisen raadin kokemukset ja kommentit hulvattomista reissuista, ikimuistoisista tapahtumista sekä joskus äärimmilleen viedyistä tuotetestauksista. Blogia kirjoittaa sekalainen joukko äitejä ja isiä.

  ajankohtaista

  Poikien Äidit -artikkelit

  Poikien Äidit-artikkelit osiossa poikien äidit -tiimi kirjoittaa vanhemmuuteen, äitiyteen, perhe-elämään, lapsiin ja poikiin liittyviä artikkeleita. Mukana on myös ripaus naiseutta, yhteiskuntaa, terveyttä, liikuntaa ja ajankohtaisia asioita. Hyppää mukaan! Poikien Äidit -tiimin esittely.

  sarianna pesola

  Sarianna Pesola

  Vaka-alalta yrittäjäksi. Miten kaikki sai alkunsa ja millaista arki viisihenkisessä perheessä on nyt kun äiti toimii yrittäjänä? Blogissa tasapainoillaan arjen ilojen ja kaaoksen keskellä, tavoitellaan rohkeasti omia unelmia ja salaa haaveillaan kiireettömästä arjesta palmujen alla. 37-vuotiaan äidin ajatuksia perhearjen, yrittäjyyden ja oman hyvinvoinnin yhdistämisestä.

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi -blogista löydät raivoriemun kyyneleillä ryyditettyä kamalan ihanaa arkea. Tämän tarinan kertojana toimii kolmen pojan äiti, joka tuntee usein olevansa kuin trapetsitaiteilijana kolmen pojan sirkuksessa, jossa vierailevia tähtiä ovat ninjat, pikkuautot ja legot. Shown lomassa on hyvä kokata kasvisruokaa, sisustaa kotia, hoitaa parisuhdetta sekä toisinaan pohtia yhteiskunnallisia asioita. Tervetuloa matkalle poikien ihmemaahan!

  Tuhat rautaa tulessa

  Tuhat rautaa tulessa blogin takana on helmikuussa 2020 syntyneen ihanan pojan äiti. Blogissa käsitellään arjen ihmeitä, ihanuuksia ja hankaluuksia. Unohtamatta laittoman huonoja öitä! Lisämausteen arkeen antaa toisen lapsemme odotus, joka toivottavasti saapuu perheeseemme kesällä 2022. Tule mukaan meidän arkeen, joka on sitä aitoa lapsiarkea -kaukana kiiltokuvista!

  Sana on vapaa

  Runosuoni virtaa, ajatukset sinkoilevat, tajunnanvirta pyrkii paperille ja haluaisit tuoda kallisarvoiset, hassunhauskat, joskus myös katkerat, jopa vihamieliset tuotoksesi myös muiden tietoisuuteen. Tämä on niille juuri oikea kanava, sana on vapaa!

  Kattilapäässä

  Kattilapäässä-blogin takana on tuleva kotitalousopettaja ja kahden päiväkoti-ikäisen pojan äiti. Tästä blogista saat ideoita ja vinkkejä toimivaan arkiruokaan, arkiherkkuihin ja kodinhoitoon perinteisen keittiökaaoksen keskelle. Kaunis ruoka on plussaa, mutta tärkeintä on maku! Tämä blogi on sinulle inspiraatioksi, ajatusten herättelijäksi ja vertaistueksi kaikessa mikä liittyy edes etäisesti keittiöön.

  Äitimode

  Äitimode blogin takana kirjoittaa ruuhkavuosi romantiikasta rokahtavampi äiti Marika jolla on neljä lasta, sekä mies. Marikan blogista löydät tekstejä äitiydestä pojille sekä yhdelle tytölle, tässä blogissa pääsette kurkistamaan kuinka arki sujuu kun pojat saivatkin pikkusiskon. Lisäksi Marika käsittelee rennolla otteella omia kokemuksiaan äitiyden ihmeellisessä maailmassa.

  Susannanko

  Vaihtopäiviä ja viikkorakkautta! Susannanko -blogia kirjoittelee viikko-viikko -arkea elävä uusperheen äiti. Lapsiluku koostuu kahdesta omasta ja kahdesta bonuspojasta. Blogissa pääsee seuraamaan yrittäjäperheen elämää, jossa ollaan aina lomalla ja aina töissä. Töitä enemmän arkea rytmittää lasten lukuisat harrastukset ja aikuisten extempore-matkat niin Suomessa kuin ulkomailla. Kaiken keskellä yritetään pitää kiinni omasta hyvinvoinnista ja kamppaillaan vanhemmuuden ja bonusvanhemmuuden haasteiden parissa.

  Uusimmat blogikirjoitukset

  Saako lapselle sanoa, että ei ole varaa?

  Saako lapselle sanoa, että ei ole varaa?

  Saako lapselle sanoa, että ei ole varaa? Maailmantilanteen ollessa mikä on, aihe saattaa olla hyvin ajankohtainen monissa suomalaisperhessäkin. Arkiset kulut ...
  Lue lisää >
  / Ihmemaan mutsi
  Välipalaa kauratortilloista -kuka voisi vastustaa?

  Välipalaa kauratortilloista -kuka voisi vastustaa?

  Kauratortilloista saa ihanaa välipalaa! Tästä kannattaa napata talteen paras välipalavinkki, joka taipuu niin evääksi kuin jopa kevyeksi lounaaksikin. Kaupan päälle ...
  Lue lisää >
  / Kattilapäässä
  Ärsyttääkö hyvännäköinen äiti?

  Ärsyttääkö hyvännäköinen äiti?

  Toivon tämän tekstin vaikuttavan vähemmistöön. Toivon, että suurin osa lukijoista on kanssani jo valmiiksi samaa mieltä. Aihe on jokseenkin kulunut ...
  Lue lisää >
  / Susannanko
  meksikolainen guacamole

  Aito meksikolainen guacamole

  Miten valmistuu aito meksikolainen guacamole? Guacamole on meidän ja monen muunkin perheen suosikkiherkku. Sitä syödään meillä tacojen, fajitasten ja burritojen ...
  Lue lisää >
  nainen ratissa

  Raivohullu äiti auton ratissa

  Tuntuu kuin kärsisin alkoholiongelmasta ja istuisin nyt AA-kerhon ringissä, valmiina esittäytymään muille. ”Hei, minä olen Kirsi ja olen raivohullu auton ...
  Lue lisää >
  / Sana on vapaa
  Vain rahalla saa apua?

  Vain rahalla saa apua?

  Mä en Jasulle aikanaan ottanut vakuutusta. Tiesin kyllä, että hoitoon pääsisi helpommin ja nopeammin. Kuitenkin vähän oon vastustanut ”Amerikan mallia” ...
  Lue lisää >
  / Tuhat rautaa tulessa