Poikien äidit
New slide

Blogit

 • blogit

  Poikien äiti

  Poikien Äiti -blogia kirjoittaa neljän pojan energinen äiti. Isoimmat pojat ovat jo teinejä, pienimmät ala-asteella. Jonna kirjoittaa blogissaan poikien äitiydestä, sekä yhteiskunnan odotuksista ja oletuksista poikien äideille ja pojille. Tässä blogissa esitellään poikien äitiyden ilot ja parhaat puolet. Poikien äitiyden haasteita unohtamatta. #poikienpuolella

  testiryhmä

  Testiryhmä

  Varoitus, testaus käynnissä! Testiryhmä -blogissa lapset ja vanhemmat testaavat yhteistyökumppaneiden tuotteita, palveluita ja tapahtumia. Lue arvovaltaisen raadin kokemukset ja kommentit hulvattomista reissuista, ikimuistoisista tapahtumista sekä joskus äärimmilleen viedyistä tuotetestauksista. Blogia kirjoittaa sekalainen joukko äitejä ja isiä.

  ajankohtaista

  Poikien Äidit -artikkelit

  Poikien Äidit-artikkelit osiossa poikien äidit -tiimi kirjoittaa vanhemmuuteen, äitiyteen, perhe-elämään, lapsiin ja poikiin liittyviä artikkeleita. Mukana on myös ripaus naiseutta, yhteiskuntaa, terveyttä, liikuntaa ja ajankohtaisia asioita. Hyppää mukaan! Poikien Äidit -tiimin esittely.

  sarianna pesola

  Sarianna Pesola

  Blogia kirjoittaa 36-vuotias kolmen pojan äiti, joka sai päähänpiston irtisanoutua hoitoalalta ja kurotella ura unelmiaan yli pyykkivuorten. Sariannan blogissa tasapainoillaan lapsiperheen arjen ilojen ja kaaoksen keskellä, sisustetaan hetken mielijohteesta ja haaveillaan kiireettömästä arjesta.

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi

  Ihmemaan mutsi -blogista löydät raivoriemun kyyneleillä ryyditettyä kamalan ihanaa arkea. Tämän tarinan kertojana toimii kolmen pojan äiti, joka tuntee usein olevansa kuin trapetsitaiteilijana kolmen pojan sirkuksessa, jossa vierailevia tähtiä ovat ninjat, pikkuautot ja legot. Shown lomassa on hyvä kokata kasvisruokaa, sisustaa kotia, hoitaa parisuhdetta sekä toisinaan pohtia yhteiskunnallisia asioita. Tervetuloa matkalle poikien ihmemaahan!

  Tuhat rautaa tulessa

  Tuhat rautaa tulessa blogin takana on helmikuussa 2020 syntyneen pojan äiti. Blogissa käydään läpi huonoja öitä, refluksi-ongelmia sekä aidosti ihanaa ja ihmeellistä pienen pojan elämää. Lisäksi blogiin kirjoitetaan milloin mitäkin elämässä tapahtuu ja puhututtaa, sekä kaikkea omakotitalon remontoinnista häiden suunnitteluun! Tervetuloa mukaan -ei aina niin loppuun asti ajateltuun arkeen!

  Sana on vapaa

  Runosuoni virtaa, ajatukset sinkoilevat, tajunnanvirta pyrkii paperille ja haluaisit tuoda kallisarvoiset, hassunhauskat, joskus myös katkerat, jopa vihamieliset tuotoksesi myös muiden tietoisuuteen. Tämä on niille juuri oikea kanava, sana on vapaa!

  Villi Pohjola

  Entinen yksinhuoltaja äiti jo aika isolle pojalle. Nykyinen uusperheellinen vauvahaaveilija. Kirjoitan siltä vuoristoradalta, jossa kuljemme opetellen uutta toivottavasti kasvavana perheenä. Matkaan mahtuu niin ilot kuin surut, epätoivot ja riemunkiljahdukset. Täältä saat vertaistukea yksinhuoltajuuteen, uusperheyteen sekä isoa roolia kantavaan vauvatoiveiluun.

  Äidin vuoro

  Tämä blogi on vastaisku superäitiydelle. Meidän mielestämme hyvä äitiys olisi aika määritellä uudelleen. Me ollaan Laura ja Ida, elämänmakuisesta elämästä ja äitiydestä inspiroituvia itsentuntemusvalmentajia ja tämän blogin kirjoittajia. Blogin avulla haluamme auttaa sinua äiti jaksamaan paremmin arjessasi, asettamaan itsesi ja tarpeesi edes joskus etusijalle sekä kokemaan lisää elämäniloa ja keveyttä elämässäsi. Tervetuloa matkaamme!

  Tanjanomaista arkea

  Blogin takana kirjoittelee 32-vuotias 2 isomman pojan äiti Pohjois-Suomesta. Tanjanomainen arki ruskan ja revontulien keskellä on yhtä värikäs kuin kirjoittajansa, syvällistä pohdintaa ja aktiivista elämäntapaa projekteineen. Tanjanomaiseen arkeen kuuluu äitiyden ohella vahvasti itsensä etsiminen, lasten kasvamisen myötä. Blogista löydät varmasti samaistumispintaa, sillä tässä lifestyle-blogissa käsitellään myös erityisyyttä ja harrastuksia leipomisesta remontoimiseen. Tervetuloa seuraamaan Tanjanomaista arkea, kaikkine sävyineen.

  Vauhtipoika ja Villasukka

  Kynän takaa löydät 34-vuotiaan vauhtipojan äidin, joka tykkää fiilistellä, tunnelmoida ja touhuta intohimojensa parissa. Blogin aiheet pyörivät vahvasti taaperoelämän ja äitiyden ympärillä, mutta tämän äidin löytää aika ajoin myös kitaran, virkkuukoukkujen, kaulimen, sisustuslehtien – milloin minkäkin fiilistelyprojektin ääreltä.

  Operaatio poikakupla

  Täällä kirjoittelee 27-vuotias kolmen pojan äiti. Meillä riittää arkeen touhua ja töminää. Säntäilyä paikasta toiseen ja tasapainoittelua vasta alkaneena yrittäjänä. Täällä pääset seuraamaan meidän poikakuplaa, minun kivistä tietäni kolmen pojan äidiksi, vauva-ajan iloja ja vaikeuksia, meidän elämää.
  Tervetuloa meidän kuplaan.

  Uusimmat blogikirjoitukset

  Äidillä on kasvukipuja – uskallanko rakastaa?

  Äidillä on kasvukipuja – uskallanko rakastaa?

  Pitkästä aikaa ulkona paistoi aurinko, joten päätimme lähteä ulos poikani kanssa tepastelemaan. Kävimme puistossa, mutta jo kylmässä kohmeessa olevat liukumäet ...
  Lue lisää >
  Lapsettomuus

  Lapsettomuus

  Tiesin aina, että haluan nuorena tulla äidiksi ja saada ison perheen, jotenkin se varmaan paistoi myös minusta lapsesta saakka. Unelma ...
  Lue lisää >
  / Operaatio Poikakupla
  Onnellinen perhejoulu - ei pelkkää kulissia 😘

  Onnellinen perhejoulu – ei pelkkää kulissia 😘

  Onnellinen perhejoulu, pelkkää kulissia? Olen kuullut tämän niiin usein. Onnellinen perhejoulu, pelkkää kulissia. Joulun aikoihin etenkin meille äideille suunnatut keskusteluryhmät ...
  Lue lisää >
  / Ihmemaan mutsi
  Murrosiän alkaminen pojilla -näistä merkeistä tunnistat

  Murrosiän alkaminen pojilla -näistä merkeistä tunnistat

  Murrosiän alkaminen pojilla Murrosiän alkaminen pojilla käynnistyy keskimäärin 12-vuotiaana, mutta ensimmäisiä merkkejään se voi antaa itsestään jo ennen kymmentä ikävuotta ...
  Lue lisää >
  / Ajankohtaista
  Mikä Operaatio Poikakupla?

  Mikä Operaatio Poikakupla?

  Olen monesti miettinyt, miten saisin ajatukseni purettua, kerrottua muille, ettei kaikki ole niin kaunista ja helppoa, esim. lapsen saamisen tai ...
  Lue lisää >
  / Operaatio Poikakupla
  lahjoa

  Poikani lahjoi tyttöä rahalla ja lahjoilla

  Meidän ala-aste ikäinen poika jäi kiinni siitä, että lahjoi luokan tyttöä rahalla ja lahjoilla. Selvisi, että luokan sisällä oli tapahtunut ...
  Lue lisää >