Ida

Ida on ihmisyyden eri kerroksista ja elämän jatkuvasta liikkeestä inspiroituva yrittäjä, itsetuntemusvalmentaja sekä kouluttaja, joka rakastaa hitaita aamuja ja elämän suuria kysymyksiä. Hän on monien luottohenkilö, kummitäti, kollega, ystävä, valmentaja ja sisko, jonka elämää värittää aina pieni elämänmakuinen kiire sekä aitojen ja tärkeiden kohtaamisten täyteiset päivät, jotka eivät koskaan ole samanlaisia.

Ida ajattelee, että meidän olisi hyvä oppia nauttimaan elämän pienistä hetkistä enemmän ja sallia se itsellemme. Nuoresta iästään huolimatta hän on säikähtänyt sitä, miten nopeasti aika kuluu ja se on pyytänyt häntä harjoittelemaan pysähtymistä ja hetkestä nauttimista sekä omien arvojen järjestykseen laittamista.

Ida työskentelee aktiivisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin asialla perustamansa yrityksen Elämän Akatemian kautta. Työssään hän on saanut nähdä sen, miten tärkeä yhteys äidin hyvinvoinnilla on lapsen hyvinvointiin ja tämä on saanut hänet vakuuttuneeksi siitä, että lapset tarvitsevat täydellisten äitien sijaan onnellisia äitejä. Idalle kaikessa työssä ehdottoman tärkeää on merkityksellisyys.

... Ja tämä sama arvo sai hänet innostumaan mukaan myös Poikien Äiteihin. Nyt yhdessä hyvän ystävänsä ja kollegansa Lauran kanssa he loivat Äidin vuoro -blogin, jonka kautta he haluavat olla auttamassa lapsiperhearjen ja sen vaatimusten pyörteisiin itsensä ja elämänilonsa unohtaneita äitejä voimaan paremmin. Poikien Äitien perustajan Jonnan kanssa Ida on ystävystynyt vanhassa yhteisessä työpaikassa.