Jonna

Poikien Äitien facebookin perustaja ja blogin- Poikien Äiti kirjoittaja Jonna, oletti aina ennen lapsia, olevansa tuleva tyttöjen äiti. Elämä yllätti ja Jonnan elämään tupsahti mies, neljä ihanaa poikaa ja viimeisenä vielä poikakoirakin. Hämmennyksen kautta iloon, Jonna huomasi, että hänet onkin luotu poikien äidiksi. Yhteys poikien ja äidin välillä on sydäntä lämmittävä.

Matkan varrella Jonna ihmetteli useampaan otteeseen sitä ikävää kommentointia, mitä usean pojan äiti saa osakseen ja päätti tehdä asialle jotain. Yleistä asennetta poikiin sekä poikien äitiyteen oli muutettava. Jonna päätti tehdä muutoksia mahdollisen tulevan miniänsä vuoksi. Yhdenkään äidin ei tarvitsisi kuulla olevansa epäonninen, koska on saanut kasvatettavakseen lauman poikia. Poikien äidit ovat erittäin onnekkaita.

Jonnan elämä on vauhdikasta tasapainoilua urheilun, työn ja perheen välillä. Urheiluhullun perheen jokainen jäsen harrastaa urheilua, Jonnan laji on muodostelmaluistelu ja se onkin yksi asia, josta Jonna ei tingi kiireenkään keskellä.

Jonna on työskennellyt mediassa aktiivisesti erilaisissa tehtävissä, toimittajana, kuuluttajana, juontajana, koordinaattorina, tuotantopäällikkönä, apulaistuottajana, you name it! Useiden vuosien kokemus viestinnästä, tapahtumista sekä sosiaalisen median edistämisestä yrityksille, on vahvana pohjana Jonnalle Poikien Äitien yritystoiminnassa.

Hassunhauska ja vauhdikas poikaperheen elämä yhdisti Jonnan ja Sannan tiet. Näin syntyi Poikien Äidit.