Laura

Laura on pian nelikymppinen kahden ilopillerin äiti, itsetuntemusvalmentaja, kouluttaja ja toimintaterapeutti Helsingistä. Laura rakastaa hitaita aamuja, lukemista, luonnossa samoilua, elämän syvällisyyksien pohtimista, tanssimista ja kotoilua. Lauran mielestä elämässä on tilaa niin kauneudelle kuin rosoisuudelle, arjen tylsille hetkille kuin yksisarvisia ja sateenkaaria huokuville ihmeille. Elämänmakuista lapsiperhe arkea pilke silmäkulmassa -sitä on Lauran perheen elämä Janne -puolison ja lasten Saagan (9v) ja Iisakin(4v) kanssa heidän rakkaassa kotitalossaan Villa Hönttilässä.

Viimeisen kymmen vuoden ajan Laura on äitiyden lisäksi toteuttanut unelmiaan yrittäjänä ja saanut kunnian auttaa tuhansia naisia omien arvojen näköisen elämän ja vahvemman itsesuhteen äärelle suosittujen valmennustensa ja koulutustensa (Sydämen polku, Itsetuntemusakatemia, Henkisen valmentajan koulutus) avulla. Yrittäjyyden ja äitiyden yhdistäminen on vaatinut hidastamisen opettelua ja nuoruuden vuosia vahvempaa vastuunottoa omasta jaksamisesta.

Laura on niin oman ja asiakkaidensa elämän myötä nähnyt miten vahvasti äitien hyvinvointi on yhteydessä lasten hyvinvointiin ja halu tukea kanssaäitejä voimaan paremmin sai hänet innostumaan mukaan myös Poikien Äiteihin. Nyt yhdessä hyvän ystävänsä ja kollegansa Idan kanssa he pitävät Äidin vuoro -blogia, jonka kautta he haluavat olla auttamassa lapsiperhearjen ja sen vaatimusten pyörteisiin itsensä ja elämänilonsa unohtaneita äitejä voimaan paremmin.