Maija

Maija on 34-vuotias, vauhdikkaan ja iloisen taaperopojan äiti, vaimo ja freelance-toimittaja. Maija uskoo, että mielekäs arki rakentuu elämän pienistä iloista, kuten ystävistä ja villasukista - unohtamatta tähtiin kurkottelevaa unelmointia!

Kun kolmekymppissynttärit lähestyivät, hoitoalalle nuorena naisena päätynyt Maija ymmärsi, että se oma juttu onkin ihan muualla luovan työn parissa.

Maija päätyi opiskelemaan markkinointia ja johtamista ja suoritti liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon. Samanaikaisesti hän alkoi kirjoittamaan juttuja freelance-toimittajana paikallisiin sanomalehtiin ja työskenteli myös kesätoimittajana.

Kynän varressa Maija viihtyy edelleen. Pienen pojan syntymän myötä Maija liittyi osaksi Poikien Äidit - yhteisöä. Jo ensisilmäyksellä Maija ihastui yhteisön iloisen energiseen henkeen, ja päätti kokeilla onneaan, pääsisikö osaksi Poikien Äidit - tiimiä.

Poikien Äideissä Maija kirjoittaa Vauhtipoika ja Villasukka - blogia. Lisäksi Maija tuottaa yhteisöön ajankohtaisia artikkeleita.