Marjukka on tamperelainen kahden vauhdikkaan pienen pojan äiti, sekä nuoruudenrakkautensa vaimo. Marjukka rakastaa tanssimista ja valokuvaamista, mihin hän haluaisikin löytää lisätunteja vuorokauteen! Myös populaarikulttuuri ja liikunta eri muodoissaan ovat hänen kiinnostuksen kohteitaan ja vahvuuksiaan. Järjestelmällinen Marjukka täyttää kynä sauhuten kalentereita ja listoja sekä nauttii kaikenlaisesta organisoinnista ja suunnittelusta. Perfektionistiksi ja kontrollifriikiksikin Marjukka tunnustautuu.

Marjukka on koulutukseltaan kätilö, mutta on pääosin tehnyt töitä lastensuojelun parissa. Molempien vanhempien vuorotyöt aiheuttavat osaltaan lisähaastetta ja tasapainoilua perheen arkeen, kun usein lastenhoito ja muut menot tapahtuu "läpystä vaihto" -tekniikalla. Töiden ja koulutuksen lisäksi lapset ja lapsiperheiden arki eivät ole koskaan olleet Marjukalle kovin vieraita asioita.  Marjukalla ja hänen kolmella isosiskollaan on yhteensä 9 lasta, joista 8 on poikia - lapsuuden tyttövalta on siis vaihtunut omien perheiden myötä hyvinkin vahvasti poikien maailmaan!

Jonnaan ja Sannaan Marjukka tutustui Facebookin Poikien Äidit -tapahtumassa, ja erinäisten vaiheiden jälkeen tiet kohtasivat uudelleen yhteistyön merkeissä. Nyt Marjukka on osa tiimiä kaupallisten yhteistöiden merkeissä.