Nina

Olen Nina Roisko, kahden hurmuri-pojan äiti. Olen siitä erilainen mutsi, että perustin pojilleni ja heidän kavereilleen RIG eUrheilu –tiimin, jotta he voivat sanoa harrastavansa tietokonepelaamista. Olen kova puhumaan, joka saattaa ärsyttää eräitä. Mutta niin sekin tuntuu häiritsevän jos olen hiljaa J Rakastan luoda ihmisille elämyksiä ja kokemuksia. Niitä haluan luoda myös Poikien Äidit –yhteisössä!

Olen sosiaalinen ja iloinen, jotkut ystävät ovat sanoneet minun olevan positiivisin ihminen. Joskus sekin on toki mennyt överiksi – ollut oikeasti hätä ja minä vain ajatellut positiivisesti. Harjoittelen kaikessa kohtuutta. Sitä ei uskoisin, kun tietää että toimin päätyökseni tapahtumatuottajana ja sen lisäksi minulla on sivutoimena yritys, jonka kautta teen tapahtumayhteistyötä eri toimijoiden kanssa, kuten Poikien Äitien.

Tittelini on tosiaan tapahtumatuottaja, mutta tiedän myös aika paljon taloudesta, sähköistä, rakenteista, rakennuksista, mistä saa mitäkin ja miten tärkeää on pitää huolta yhteistyökumppaneista sekä asiakkaista. Tämä työ vaatii siis sekatyömiehen taitoja, mutta utelias luonteeni on vain iloinen, kun saa uutta tietoa. Ensirakkauteni työuralla oli Radio NRJ. Sain sieltä työpaikan, jossa sain niin hienoja kokemuksia ja oppeja, että tajusin mitä haluan tehdä. Olen ollut usein pienissä yrityksissä / tiimeissä töissä, joten minun on pitänyt tehdä ihan kaikkea. Se on mielestäni yksi parhaimmista asioista työssäni, yksikään päivä tai tapahtuma ei ole samanlainen.

Olin lapsena kilpatanssija, tanssilattia on kuitenkin vaihtunut metsään. Luonnossa liikun mielellään joko murtsikat, skimbat tai salomonit jalassa. Ja jumppailen 3-4 kertaa viikossa. Kuntoilu on minun tapani purkaa stressiä.

Minä olen someaddikti – tai siis itsehän en sitä myönnä, mutta ystävät väittää niin. Some tarjoaa meille paljon mahdollisuuksia, verkostoitumismahdollisuuksia sekä tietoa, että sitä on tottunut saamaan reaaliajassa. Toinen on viesteihin vastaaminen, vastaan lähes aina heti viesteihin - monet ovat siihen kiinnittäneet huomiota. Ehkä se kännykkä sitten on vähän liikaa kädessäni.

Asuin Vantaalla ensimmäiset 25 –vuotta, mutta tällä hetkellä meidän koti poikien kanssa on Keski-Uudellamaalla paritalossa. Keski-Uudenmaan vahvuudet ovat mielestäni siinä, että kaupungit ovat sopivat suuriapieniä. Rakastan myös Pohjois-Suomea. Siellä vietän vapaa-aikaani, sillä mielestäni elämä on pohjoisessa erilaista, "parempaa".

Sulje
×

Cart