Nina

Nina on kahden hurmuri-pojan äiti. Hän on siitä erilainen mutsi, että perusti pojilleen ja heidän kavereilleen RIG eUrheilu –tiimin, jotta he voivat sanoa harrastavansa tietokonepelaamista. Nina on kova puhumaan, joka saattaa ärsyttää eräitä. Mutta niin sekin tuntuu häiritsevän jos on hiljaa.  Nina rakastaa luoda ihmisille elämyksiä ja kokemuksia. Niitä hän luo myös Poikien Äidit –yhteisölle!

Nina on sosiaalinen ja iloinen, jotkut ystävät ovat kuvanneet Ninaa positiivisimpana ihmisenä. Joskus sekin on toki mennyt överiksi – oikeassa hädässä Nina on vain ajatellut positiivisesti. Nina sanoo harjoittelevansa kaikessa kohtuutta. Sitä ei uskoisin, sillä Nina toimii päätyökseen tapahtumatuottajana ja sen lisäksi hänellä on sivutoimena yritys, jonka kautta tekee tapahtumayhteistyötä eri toimijoiden kanssa, kuten Poikien Äitien.

Tapahtumatuottamisen lisäksi tiedän aika paljon taloudesta, sähköistä, rakenteista, rakennuksista, mistä saa mitäkin ja miten tärkeää on pitää huolta yhteistyökumppaneista sekä asiakkaista. Ninan työ vaatii siis sekatyömiehen taitoja, mutta Ninan utelias luonne on vain iloinen, kun saa uutta tietoa. Ninan ensirakkaus työuralla oli Radio NRJ. Hän sai sieltä työpaikan, jossa sain niin hienoja kokemuksia ja oppeja, että tajusi mitä haluaa tehdä. Nina on työskennellyt usein pienissä yrityksissä / tiimeissä, joten siellä on pitänyt tehdä ihan kaikkea. Se on Ninan mielestä yksi parhaimmista asioista työssään, yksikään päivä tai tapahtuma ei ole samanlainen.

Nina oli lapsena kilpatanssija, tanssilattia on kuitenkin vaihtunut metsään. Nina liikkuu luonnossa mielellään joko murtsikat, skimbat tai salomonit jalassa. Hän myös jumppailee 3-4 kertaa viikossa. Kuntoilu on Ninan tapa purkaa stressiä.

Nina myöntää olevansa someaddikti – tai ainakin ystävät väittää niin. Some tarjoaa meille paljon mahdollisuuksia, verkostoitumismahdollisuuksia sekä tietoa, että sitä on tottunut saamaan reaaliajassa. Toinen on viesteihin vastaaminen, Nina vastaa lähes aina heti viesteihin - monet ovat siihen kiinnittäneet huomiota. Ehkä se kännykkä sitten on vähän liikaa kädessä.

Asuin Vantaalla ensimmäiset 25 –vuotta, mutta tällä hetkellä meidän koti poikien kanssa on Keski-Uudellamaalla paritalossa. Keski-Uudenmaan vahvuudet ovat mielestäni siinä, että kaupungit ovat sopivat suuriapieniä. Rakastan myös Pohjois-Suomea. Siellä vietän vapaa-aikaani, sillä mielestäni elämä on pohjoisessa erilaista, "parempaa".