Sanna

Sanna tutustui Jonnaan aikoinaan Sannan silloisen naapurin välityksellä. He huomasivat olevansa samanhenkisiä ja työtaustastakin löytyi paljon yhteneväisyyksiä. Haave yhteisestä yrityksestä alkoi kytemään. Punainen lanka löytyi hieman yllättäen. Miksei käytettäisi Jonnan luomaa hienoa, suurta suosiotakin saavuttanutta Facebook-yhteisöä ja blogia yrityksen perustana. Liikeidea laajeni nopeasti ja Poikien Äidit Oy toimiikin nyt monipuolisesti somemarkkinoinnin ja tapahtumatuotannon parissa. Yhteiset kokemukset usean pojan äiteinä, auttavat muuttamaan ennakkoluuloja ja asenteita; Jonna tukien poikaperheitä ja Sanna tuomalla erilaista näkökulmaa oman perheensä voimin.

Sannalle usean vauhdikkaan pojan äitiys ei ole vierasta. Lapsena Sanna vietti paljon aikaa oman veljen ja serkkupoikien kanssa. Urheilu kuuluu perheen arkeen. Talvella harrastetaan jääkiekkoa ja kesällä jalkapalloa ja kaikkea näiden väliltä. Sanna on mukana kaksospoikien valmennusryhmässä, joten jäähallilla pyöritään harva se päivä. Myös lumilautailu on lähellä sydäntä. Äidin ja tyttären yhteinen intohimo on tanssi.

Sanna on yritysviestinnän tradenomi ja on työskennellyt toimisto- sekä asiakaspalvelutyön ohella erilaisissa markkinointitehtävissä sekä tapahtumissa, juontajana, tuote-esittelijänä, messuilla, promootioissa ja myyntiedustajana.