Tekijät

Sarianna

Sisällöntuottaja/myyjä

Jonna

Sisällöntuottaja/myyjä

Tia-Nitta

Tia-Nitta

Sometuottaja/myyjä

Ellen

Sometuottaja

Rosa Poikien Äidit

Rosa

Sometuottaja

Mikä on Poikien äidit?

Poikien Äidit -yhteisö on hyväntuulinen paikka vanhemmille, jossa voi keskustella vanhemmuudesta ja poikien/lasten kasvusta ja kasvatuksesta. Yhteisö tarjoaa vertaistukea yli kulttuurirajojen.

Haluamme vahvistaa positiivista kuvaa poikaperheiden elämästä ja kumota siihen liittyviä ennakkoluuloja. Poikien maailma on paljon muutakin kuin kuraista painia ja villiä ilakointia. Silti se voi ja saa olla myös sitä.

Mukaan mahtuvat kaikenikäisten poikien äidit sekä muutkin teemasta kiinnostuneet vanhemmat ja isovanhemmat. Yhteisö ei sovi tiukkapipoille, sillä yhteisössä ei ole unohdettu harmitonta huumoria ja pilkettä silmäkulmassa.

Löydät meidät somesta Facebook, Instagramista, TikTokissa ja YouTubesta. Järjestämme myös suosittuja tapahtumia.

Arvoihimme kuuluu perheiden tasapuolistaminen. On perheessä sitten tyttöjä, poikia tai jotain muuta, erityislapsia tai ei lapsia lainkaan,  jokaista perhettä on kohdeltava tasavertaisesti. Yhteisössämme onkin jo paljon mukana kaikenlaisia perheitä.

Kannatamme tasa-arvoa ja puollamme sukupuolitietoista kasvatusta. Jokainen poika ja lapsi on arvokas juuri sellaisena kuin on.

MUN SYNTTÄRIT -KONSEPTI

Teemme paljon hyvää. Mun Synttärit- sarjassa ilahdutetaan lapsia, joiden syntymäpäiville ei ole tullut aikaisemmin kavereita, sekä lapsia, jotka eivät ole saaneet kutsuja muiden syntymäpäiville. #munsynttärit

Ota yhteyttä