Poikien äidit
Slider

Yhteys

 • Yhteys

  Esittelyssä Jonna

  Poikien Äitien facebookin perustaja ja blogin- Poikien Äiti kirjoittaja Jonna, oletti aina ennen lapsia, olevansa tuleva tyttöjen äiti. Elämä yllätti ja Jonnan elämään tupsahti mies, neljä ihanaa poikaa ja viimeisenä vielä poikakoirakin. Hämmennyksen kautta iloon, Jonna huomasi, että hänet onkin luotu poikien äidiksi. Yhteys poikien ja äidin välillä on sydäntä lämmittävä.

  Matkan varrella Jonna ihmetteli useampaan otteeseen sitä ikävää kommentointia, mitä usean pojan äiti saa osakseen ja päätti tehdä asialle jotain. Yleistä asennetta poikiin sekä poikien äitiyteen oli muutettava. Jonna päätti tehdä muutoksia mahdollisen tulevan miniänsä vuoksi. Yhdenkään äidin ei tarvitsisi kuulla olevansa epäonninen, koska on saanut kasvatettavakseen lauman poikia. Poikien äidit ovat erittäin onnekkaita.

  Jonnan elämä on vauhdikasta tasapainoilua urheilun, työn ja perheen välillä. Urheiluhullun perheen jokainen jäsen harrastaa urheilua, Jonnan laji on muodostelmaluistelu ja se onkin yksi asia, josta Jonna ei tingi kiireenkään keskellä.

  Jonna on työskennellyt mediassa aktiivisesti erilaisissa tehtävissä, toimittajana, kuuluttajana, juontajana, koordinaattorina, tuotantopäällikkönä, apulaistuottajana, you name it! Useiden vuosien kokemus viestinnästä, tapahtumista sekä sosiaalisen median edistämisestä yrityksille, on vahvana pohjana Jonnalle Poikien Äitien yritystoiminnassa.

  Hassunhauska ja vauhdikas poikaperheen elämä yhdistää Jonnaa ja muita Poikien Äitejä!

  Poikien äiti -blogi

  Sanna

  Esittelyssä Sanna

  Poikien testiryhmän kirjoittaja Sanna tutustui Jonnaan aikoinaan Sannan silloisen naapurin välityksellä. He huomasivat olevansa samanhenkisiä ja työtaustastakin löytyi paljon yhteneväisyyksiä. Haave yhteisestä yrityksestä alkoi kytemään, mutta jäi odottamaan parempia aikoja, sillä molempien perheet kasvoivat entisestään ja elämäntilanteet muuttuivat.

  Nyt, kun sekä Sannan että Jonnan perheluku on täynnä, on vihdoin oikea aika yhteiselle yritykselle. Punainen lankakin löytyi hieman yllättäen. Miksei käytettäisi Jonnan luomaa hienoa, suurta suosiotakin saavuttanutta Facebook-yhteisöä ja blogia yrityksen perustana! Yhteiset kokemukset usean pojan äiteinä, auttavat muuttamaan ennakkoluuloja ja asenteita; Jonna tukien poikaperheitä ja Sanna tuomalla erilaista näkökulmaa oman perheensä voimin.

  Sannalle usean vauhdikkaan pojan äitiys ei ole vierasta. Lapsena Sanna vietti paljon aikaa oman veljen ja serkkupoikien kanssa. Urheilu kuuluu perheen arkeen. Talvella harrastetaan jääkiekkoa ja kesällä jalkapalloa ja kaikkea näiden väliltä. Sannakin pelaa jääkiekkoa naisten harrastejoukkueessa kiireisen arjen niin salliessa, mistä pojat tuntuvat olevan erityisen ylpeitä. Sanna on mukana kaksospoikien valmennusryhmässä, joten jäähallilla pyöritään harva se päivä. Myös lumilautailu on lähellä sydäntä. Äidin ja tyttären yhteinen intohimo on tanssi.

  Sanna on yritysviestinnän tradenomi ja on työskennellyt toimisto- sekä asiakaspalvelutyön ohella erilaisissa markkinointitehtävissä kuten tapahtumissa, juontajana, tuote-esittelijänä, messuilla, promootioissa ja myyntiedustajana.

  Poikien testiryhmä

  Sulje
  ×

  Cart