• Serena

  Testaajat: Ossian 11v, Oliver 9v, Oscar 7v ja Ollie 3v

  Serena

  Serena

  Vettä, loisketta. Naurua ja iloa.

  Poikien testiryhmä suuntasi Serenaan, Espooseen viettämään yhden kesäisen ja iloisen päivän vedessä loiskien. Meillä kävi tuuri, sillä aurinko paistoi melkein koko päivän. Menimme paikalle heti porttien auettua klo 11:00 ja koska silloin oli vielä hieman pilvisempää, aloitimme sisävesipuiston puolelta. Serenan sisävesipuistossa on taattu lämpö, sillä siellä on aina +32 lämmintä. Pojatkaan eivät palelleet.

  Serena

  Serena sijaitsee Lahnuksessa Pohjois-Espoossa Vihdintien (120) varrella, noin 20 kilometriä Helsingin keskustasta. Serenaan pääsee helposti niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omallakin autolla. Busseja näyttikin Serenan eteen ajavan tasaisin väliajoin. Parkkitilaa oli hyvin ja opastekyltit omalla autolla tulevalle selvät.

  Serena on aivan loistava ajanviettopaikka Suomen epävakaisiin kesäkeleihin. Jos tulee räntää, niin sisälle ja jos paistaa aurinko, niin ulos. Säänvaihtelutkaan eivät haittaa, kun molempia puolia vesipuistosta saa käyttää samalla lipulla. Testaus tehtiin yhteistyössä Serenan kanssa.

  Mitä sieltä löytyi?

  Serenasta löytyi paljon kaikkea ja kaikille. Sisältä löytyi saunat, lastenmaa pienempine altaineen, lämpöiset porealtaat, aaltoallas, monenmoista mäkeä ja villiä virtaa. Valikoimaa oli niin paljon, että pelkästään sisäpuisto olisi riittänyt pojille koko päiväksi.

  Hyvänä puolena se, että alue oli todella avara. Lapset pysyivät silmissä helposti ja se tietysti oli usean lapsen kanssa pulikoidessa helpottava tekijä. Villivirta houkutti poikia aina uudestaan ja uudestaan, myös Skijump oli testiryhmän kovassa suosiossa.

  Sisällä oli myös Myymälä, josta löytyi makeita uimashortseja pojille. Harvoin löytää mistään niin laajaa värivalikoimaa poikien vaatteille. Iso plussa siitä! Myymälässä oli paljon muutakin ostettavaa.

  Serena myymälä

  Sisällä polskimisen jälkeen suuntasimme syömään Luolaravintola Graninaan. Luolassa syöminen itsessään oli pojille jo jännittävä kokemus. Äidiltä kehuja myös siitä, että kerrankin lasten buffetpöydässä ei ollut ranskalaisia ja nakkeja. Pojat ”joutuivat” ottamaan terveellisempää ruokaa lautaselleen. Ruoka näytti maittavan oikein hyvin.

  Mahat täynnä olikin hyvä suunnata seuraavaksi ulos veteen peuhaamaan. Aurinkokin alkoi paistamaan ja lapset jaksoivat uida ulkona 5 pitkää tuntia. Jokaiselle taas jotain. Ollie viihtyi Lastenmaassa ja jättishakkia pelaillen. Isommat pojat suuntasivat hurjiin vesiliukumäkiin ja liaanitorniin.

  Serenan ulkovesipuisto on kompakti. Paljon tekemistä, mutta ne löytyvät läheltä toisiaan. Tämä taas helpottaa vanhempia lasten kaitsimisen suhteen. Ulkopuisto sijaitsee rauhallisella alueella ja siellä ei liikenteen hälyä kuulu.  Täydellistä! Aurinkotuoleja kalliolla, jäätelöä kioskista, pulikointia lämpöisissä altaissa, sellainen oli Serena.

  Serena

  Serna

  Vinkit vierailijoille

  Serenassa vierailuun kannattaa varata ehdottomasti koko päivä. Toistaiseksi Serenassa on menossa myös mieletön tarjous lomalaisille, jossa voit lunastaa toisen päivän lipun veloituksetta. Tätä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos on mahdollisuus tulla uimaan myös seuraavana päivänä. Serena tarjoaa myös majoitusvaihtoehtoja, jolloin kahden päivän vesipuistoreissu on helppo toteuttaa.

  Serenan parhaina puolina lämpöiset vedet ja mahdollisuus vaihtaa sisä- ja ulkotilojen välillä mielin määrin. Aluetta ei ole levitetty liian laajalle ja sieltä löytyy kuitenkin aivan kaikki mahdollisuudet, kaikille ikäluokille, touhuta omia juttujaan vedessä.

   Parhaat palat

  Poikien TOP 3:

  1. Liaanitorni vei heittämällä voiton. ”Vähänkö siistiä oli vetää liaanilla veteen.”
  2. Villivirrassa uitiin valehtelematta yli 20 kierrosta. ”Parasta oli koittaa mennä se villivirta tosi nopeeta läpi.”
  3. Vapaapudotus ei selittelyjä kaipaa. ”Siis VAU!”

  Äitien TOP 3:

  1. Maisemat oli upeat. ”Kallio, rinteet kaikki, ihanaa makailla aurinkotuolissa ja ihailla maisemia.”
  2. Värikkäät poikien vaatteet Myymälässä. ”Voi kun olisikin ollut rahaa enemmän, olisin ostanut kaikille pojille kasan uimashortseja mukaani.”
  3. Poreallas sisällä. ”Mikäs siinä makaillessa poreissa ja katsellessa lasten ilakointia vedessä.”

   

  Lisää Poikien Testiryhmän testauksia TÄÄLTÄ

   

   

  Kommentit

  1. Nimetön

   Luettu ja tykätty.

  2. Nimetön

   Kuulostipa kivalta! Taidamme käydä tänä kesänä.

  Vastaa