• Esittelyssä Äidin Poika

  Poikien Äitien facebookissa etsittiin vähän aikaa sitten äitiä, joka odottaa poikaa syntyväksi. Tarkoituksenamme on seurata tämän pienen pojan matkaa masusta aikuisuuteen, mikäli kaikki hyvin menee. Saamme koko yhteisö ikään kuin yhteisen pienen pojan, jonka kehittymistä ja edesottamuksia voimme seurailla jatkossa Poikien Äitien facebookissa. Välillä nämä isommat jutut kirjoitamme tänne blogiin.

  Lue myös: Odotatko poikaa? Älä jännitä

  Hakemuksia tuli paljon, kiitos niistä jokaisesta. Ihan kaikkiin ei ehditty edes vastaamaan ja osan kanssa ei päästy alkulöpinöitä pidemälle. Hyviä ehdokkaita oli paljon ja muutama ”finalisti” tipahti pois viime metreillä. Yksi valittu poika putkahti jo ulos ja yksi ”muuttui” tytöksi. ????
  Kaikella on tarkoituksensa, tässä hän nyt kuitenkin on. Meidän kaikkien poika.

  Tervetuloa mukaan seuraamaan Äidin Pojan huikeaa matkaa!


  ”Olen vielä niin kovin pieni, olen nyt äitini masussa ja minun olisi tarkoitus pysytellä täällä vielä hieman yli joulun. Äiti toivoo minua jo jouluksi kotiin. Voi olla, että ilahdutan teitä äitejä söpöillä vauvakuvillani jo ennen joululomia.
  Äidin ja isin yhteinen matka on kestänyt jo 9 vuotta ja minun tuleva isoveljeni on nyt 4 vuotias. Meidän perheessämme on myös koira nimeltä Lila. Odotan innolla yhteisiä leikkejä veljeni kanssa. Isoveli se vasta innoissaan onkin, hän kyselee lähes päivittäin milloin saavun. Veli on hellä jo nyt, suukottaa äidin masua ja halailee, silittää ja tuumaa samalla kuinka minä varmasti tykkään hänestä ja kuinka hän tykkää jo minusta. Veljeni on suunnittellut kuinka hoitaa minua ja auttaa äitiä ja isää.

  Äiti sai tietää odottavansa minua toukokuun alussa. Äiti oli jo aavistellut, että saattaisin olla hänen masussaan, mutta yllättyi iloisesti kun raskaustesti näytti plussaa. Äiti on kiitollinen, että olen tulossa, sillä se ei ollut äidilleni mikään itsestäänselvyys.  Äitini kärsii endometrioosista ja kystia on leikattu vuonna 2011 pois. Äidille sanottiin sillon, että leikkaus ja sairaus aiheuttaa lapsettomuutta ja voi hankaloittaa luonnollisesti raskaaksi tulemista. Minä ja isoveljeni olemme siis molemmat olleet iloisia yllätyksiä.

  Äidin raskaus on sujunut tähän asti vaihtelevasti. Olemme joutuneet seurantaan supistusten takia ja ultrissa käydään 3-4vk välein. Minun painoa myös seurataan nyt tarkasti, sillä menen yläkäyrillä, aivan kuin isovelikin aikanaan. Mahdankohan syntyä 4 kiloisena, kuten veljeni? Muuten voin oikein hyvin täällä äidin mahassa ja olen erittäin liikkuvaista  sorttia. Voi olla, että synnytys käynnistetään hieman aikasemmin, jotta varmasti mahdun alateitse syntymään. (Isoveljeni syntyi 40+2.) Siinä olisi myös se hyvä puoli, että saattaisin silloin viettää joulun jo mahan ulkopuolella äidin, isin ja isoveljeni sylissä.

  Äiti on ostellut minulle jo vaikka mitä. Äiti ja isä joutuivat hankkimaan minulle kaiken uudelleen, sillä isoveljen tarvikkeet oli ehditty pistämään jo eteenpäin. Sehän sopii minulle. Nähdään pian.”

  Ylpeä isoveli
  ultrakuva
  MINÄ

  Lue myös: 7 pojan äiti vastaa 7:ään kysymykseen

  Vastaa