• Koirahuppari / Pumpusville

  Testaaja: Kristian 3v

    

  Vau miten hieno, sanoi pikku-Kristian, kun sai testiin Pumpusvillen pirtsakankeltaisen koirahupparin. Sitä käytiin ihastelemassa useaan kertaan peilin edessä. Huppari on sen verran hieno, että sitä voi käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Pumpusville on lahtelainen yritys, joka valmistaa kotimaisia, käsityönä valmistettuja vaatteita. Perusmalliston kankaat neulotaan ja kudotaan myös Suomessa. Verkkokaupassa myydään tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Myynnissä on myös kankaita ja lippiksiä. Tämä on kaupallinen yhteistyö Pumpusvillen kanssa.

  Mikä se on?

  Huppari on tehty laadukkaasta, collegea ohuemmasta joustocollege-kankaasta, joka on pehmeä ihoa vasten. Se on 93% puuvillaa ja 7% elastaania. Keltainen väri on kuin aurinko keskellä talven harmautta ja saa heti aamulla päälle pukiessa hymyn sekä äidin että pojan huulille. Mustat resorit ja koiraprintti tuovat hupparille ryhdikkyyttä ja leikkisyyttä.

  Tämä on oikein hyvä lahjaidea pienelle koirafanille. Huppari on saanut osakseen paljon ihastuneita kommentteja ja erottuu kyllä edukseen markettien hupparimassasta. Käsityönä tehtynä sitä arvostaakin ihan erilailla. Kristian on kova liikkumaan ja aina jossain kiipeilemässä. Joustavassa hupparissa on lasten helppo liikkua.

  Vinkit käyttäjälle

  Pumpusvillen hupparin huppua voi käyttää talvella kätevästi kypäräpipon korvikkeena ja meillä esimerkiksi ulkojäillä jääkiekkokypärän alla. Se suojaa näin mukavasti korvia ja niskaa. Syksyllä ja keväällä se on hyvä myös pyöräilykypärän alla. Koirahuppari kannattaa pestä samanväristen kanssa 40 asteessa. Onnellinen keltaisen koirahupparin pieni omistaja suosittelee Pumpusvillen tuotteita lajitovereilleen 😉

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Hieno koira!
  2. Keltainen on mun lempiväri.
  3. Tosi pehmeä, mä tykkään tästä.

  Äitien TOP3

  1. Kotimaisuus on aina hieno juttu. Hupparin kangas tuntuu todella laadukkaalle.
  2. Keltainen on niin kiva väri lasten vaatteissa.
  3. Koiraprintti on onnistunut.

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia täällä

   

  Kommentit

  1. Nimetön

   Hei,
   Kiitos arvostelusta. Huppari vaikuttaa hyvältä suunnittelulta. Olisin kuitenkin kaivannut tietoa, onko tätä samaa mallia saatavana muulla kuvioinnilla? Erityisesti toisella eläin- tai koiraprintillä? Arvostan kotimaista työtä ja mielellään ostaisin kotimaista tekoa olevia vaatteita. Lisäksi olen suuri koirien ystävä, ja todellakin pidän eläinprinteistä. Ja juuri siksi toivoisin, että lapseni vaatteissa voisi olla eläinkuvioita, mielellään sellaisesta koirasta, joka ei rakenteensa vuoksi kärsi hengitys- ja muista terveysongelmista.
   https://www.sell.fi/uutinen/elainlaakariliitto-koiria-ei-saa-jalostaa-sairaaksi-paiv-111

   1. jonnasanna

    Hei,

    kiitos palautteestasi, rodunjalostus menee liian pitkälle ja siitä on hyvä jakaa tietoa. Kyseinen paita tuli meille tällä printillä ja tiesimme vain, että koiran kuva paidassa. On varmasti mahdollista saada toisenlaisiakin printtejä, mutta niistä kannattaa olla yhteydessä suoraan Pumpusvilleen: pumpusville@gmail.com ja http://pumpusville.fi/fi . Tekevät tosiaan käsityönä ja tätäkään hupparia ei ole tehty isoa erää. Varmasti toiveita otetaan vastaan 🙂 Hyvää joulua!

    Poikien Äidit

  Vastaa